Викам си - Ще се покефя ден-два на хубавото време, то к****... От това да си измиеш колата и да завали, по-лошо е да ти се до***е след като си се изкъпал

, та ще ме прощавате за мръсната снимка:

Един подарък от мой приятел:

Такам, до тук с майтапа.. От 2-3 дни съм не чак толкова горд собственик на кутия за филтър на купето, навярно от ауди 80-ка б3/4

От онзи ден е "ходене по мъките", обикалям като гламав магазините за авто части, губя времето на хората, а и те моето също, като все ми предлагат да сложа по-малък филтър и да си го застопорявам как' намеря за добре, но аз тези работи хич не ги харесвам и искам всичко да е оригинално или поне да прилича на такова... Та, много ще се радвам ако някой успее да отгатне какъв филтър точно ми трябва за тази кутия и да ми помогне с каталожен номер или магазин, от който мога да го намеря и т.н., че сън не ме лови от тази дреболия
Това е филтърната кутия:

Размерите на вътрешната рамка, в която филтъра трябва да се помести са следните - 395/165мм, а височината на самият филтър трябва да е около 35мм.
Цялата "хава" изглежда така:

Ако някой има конкретно инфо, нека го сподели тук, та да е полезно и за други колеги, които искат да си сложат такава кутия за филтър на купето, че е кофти зимата с това парно да се кара... Всички гнусотии от въздуха влизат в купето и е много неприятно.