. Дали да не взема сигнала от някоя дюза, или да видя какво ще ми покаже диагностиката да не бързам с експериментите? Какво ще ме посъветваш и Благодаря все пак 
. Дали да не взема сигнала от някоя дюза, или да видя какво ще ми покаже диагностиката да не бързам с експериментите? Какво ще ме посъветваш и Благодаря все пак 

jijane написа: Глупостите за клапаните изписани по-нагоре недей да ги четеш.
Отделно - въпроса със сигурността. Новите газови уредби имат, както всички знаете - евро сонди. Особеното при тях е, че се управляват от газовият компютър. То това е и целта на изсикването "подай +12V след контакт" - като врътнеш ключа - всички напрежения падат, съответно клапаните затварят, и всичко изгасва.
jijane написа:Какви клапани затварят от пад на напрежение...

S_Abonata написа:.... опитах да я обърна на газ, но не искаше ....

след дълга битка с графиката ,но се появи един проблем. Четири от квадратчетата от 1200-1300 до 2000 оборота има едно тресене и не мога да го оправя , нито с обогатяване нито с обедняване и при двата случея се влошава. Сега съм го оставил на едно средно положение, при което върви и набира мисля нормално но претриса. Един газаджия ми каза, че било от свещи или кабели и да съм ги сменял и щяло да се оправи
, та питанката ми е дали да се хвърлям в инвестиции на свещи и кабели и какви да си купя или някъде другаде е проблема 
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта