petev.
Човека купува кола не иска танк!
Да! Новите коли са по-капризни и по-скъпи за поддръжка. Но са по-комфортни, имат повече екстри, доставят повече удоволствие при шофирането им и нещо много важно ПО-БЕЗОПАСНИ СА! Нормално е нещо направено от 5 детайла да се разваля повече от нещо направено от 1 детайл.
С едни кубинки и един брезентов костюм можеш да изкараш 3 години но ходиш с удобни практични дрехи и обувки нали?
Естествено, че всички искаме колите никога да не се чупят, но такива просто няма. Особено от по-дъртичките, които купуваме в BG.
plamen_at
И аз май съм се спрял на такава 1.6 8v( Ако не намеря някое TDI което да влезе в бюджета ми ). Във всички случай двигател 1.8Т е по добрият избор но той се монтира след 2000ната година и колите на старо с него са на доста по-високи цени.
Относно динамиката на мотора аз не виждам голяма драма. 0-100 автомобилът ускорява за 10.9сек което не е спортно постижение но не е и тромаво, (Г3 2.0 115кс прави същото упражнение за 10сек) Максималната скорост от 188 километра също мисля че е достатъчна. Мотора не е 16клапанов което предполага по евтина поддръжка но и по голям разход от 1.6 16v който също се монтира на Г4 от 2000ната година. Ако модела те е грабнал ( мен ме е) и намериш читав екземпляр купувай и се радвай.
Проблемите който съм чувал за модела са:
Скоростна кутия, счупени повдигащи на стъкла.
Вземи си новия авто-билд в него има статия за голф 1-5 но не вярвай на всяка дума там.
Иначе ако намеря Г4 който да ме слуша колкото старият ми Г2 ще е яко