Колеги смених и датчика на температурата и то с оригинален 80 лв и ефект нулев.Казаха ми компютър Комп 06A 906 032 DR е моят намирах с разлика в последните две букви може ли някой да ми каже дали ще ми стане.Ако някой предлага същият като моя го купувам
ПРОБЛЕМА С ПРЕТРИСАНЕТО ВЕЧЕ Е РЕШЕН Оказа се че едната бубина прави проблем.На компа нямаше никакви грешки!Имах под ръка 2 резервни,една сутрин преди да я запаля ги размених,и тресенето го няма.И досега вече месец ,проблеми нямам!!!
Благодаря че сподели решението на проблема утре ще търся и аз начини за проба с размяна.Аз 3 смених с нови но след като колата започваше да работи на 3 цилиндра и веднага ми светваше чека.
Звънях на майстора и той ми каза че сме сменили нови бубини и свещи преди 3-4 месеца.Ходих до гаража и проверих развих свещите и са идеални бубините са 4 еднакви и нови.През седмицата ще ги закачваме бубините по време на палене да ги тестваме
Първо ми предложиха бош за 186 лв като отворих кутията нямаше никакви цифри или букви по самата помпа или по кошницата(тя е комплект)и я отказах.Отказах бошовата и ми дадоха пиербург 220лв като я занесох на майстора се оказа че не е същата не може да се монтира.Върнах се в магазина и казаха че не могат да ми върната парите и ми предложиха оригинална сименс каквато е на колата ми 315лв или топран 100лв.Оригиналната ми се видя скъпичка и взех топран.Помпата топран съм я пуснал за продажба тъй като не ми вдъхва доверие нищо че пише на кутията че е немска.На колата си монтирах втора ръка от един приятел който си удари колата и за сега няма да я прави.Неговата помпа си е оригинална и е в отлично здраве