katq71 Не ме разбирай погрешно, нито ви съдя, нито се присмивам. Просто съм купувал кола за 3 бона и за 4-ри бона и ти казвам, разлика няма. Всички са кошари и нагоре. Да купих едната от автокъща, и от частно лице, и разлика няма, като имай на предивд, че тази от частно лице, е купувана по-скъпо преди мен, и вероятността да попада на по-голяма барака е по-сигурно защото никой не иска да купува скъпа кола а да е евтина и да не пипа нищо по нея. Докато при евтината кола нов внос и там е същото, карана е, но поне знаеш, че не е трешмелена по нашите пътища. Работата е на кантар, затова ви казвам, да вдигнете малко бюджета, дори ако се наложи да изчакате поне половин година, докато намерите (спестите парите) за 5 бона се намират къде къде по-читави коли, (не говоря за обслужени) а да нямат технически дефекти поне при покупката. За мен няма значение колата колко вдига. Аз никога не съм купувал кола с цел да я тествам колко вдига. Важното е как работи мотора, дали пали добре и да няма шумове по окачването и двигателя, и пак не е сигурно. Има коли които вдигат и 200км/ч и после мотора е родил. Не съм капазитет, да взимаш акъл от мен, но кола се кара на сервиз и се проверява, това с километрите може да те подведе, това исках да кажа. Та погледни и тази може да е вашата кола, желая ви късмет и дано ме разбереш правилно :)
http://www.cars.bg/c413340?ref=203