Ми то аз нищо не съм монтирал, така го купих, ама на самите джанти си има емблемата на VW и Ауди, а и съм виждал голф с такива, но това не е важно - въпроса е, че не виждам причина да ги изхвърлям при положение, че си карам Типото с тях от 2 години и единствения им проблем е, че са големи мекици (на всяка втора по-стабилна дупка се огъват и после се нуждаят от маниполация с чука) и че трябва да ги поизправя машинно и да почна да карам по-внимателно по отношение на дупкитеPOLO_SPORT написа:keith_flint69 написа:Бреййй и това ли е максималното положение, в което завиват предните търкалахихи сигурен ли си, че това са 15ки щото на мен към 14ки ми изглеждат, както и да е.
Ако са по- къси пружините не би ли трябвало да опират още повече ебаси.
Едит: Ся се сетих, че на Типото ми джантите са от Голф 14ки, ще взема да ги турна и ще видя за кво става въпрос
Колеги нали знаете, че с пръдня боя не става...вземете си по едно хубаво спортно окачване и ще можете да си сложите 15" без проблем.
И още нещо- джантите на типото ти не оже да са биле от голф, защото джантите на голфа са 4х100, а на типото 4х98. А ако си бил достатъчно голям инат да успееш да ги монтираш, то сега можеш спокойно да ги изхвърлиш, защото вече са прецакани и не стават
14' Джанти за Полото
- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То тва ясно, ама мойте са фабрично 13ки. Както и да е темата е изчерпана, трябва да пробвам и ще ви кажа какво е станало (ама сега нямам време да се занимавам)Koksan написа:на 6N 16V серийно се монтират 15" джанти с гуми 195/45 или 50 / R15!
Според мен няма да има проблем да сложиш 14" с по ниски гуми ... стабилността е невероятна с тези мойте!
Koksan написа:на 6N 16V серийно се монтират 15" джанти с гуми 195/45 или 50 / R15!
Според мен няма да има проблем да сложиш 14" с по ниски гуми ... стабилността е невероятна с тези мойте!
Да и аз съм със същите 195/45/R15
Наистина е мнго устойчиво. Но съм със спортно окачване , доста по ниско е и при завиване на пълен гумите опират в подкалниците .
Но иначе си е ОК.
Поздрави
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”