POLO_SPORT написа:keith_flint69 написа:Бреййй и това ли е максималното положение, в което завиват предните търкала

хихи сигурен ли си, че това са 15ки щото на мен към 14ки ми изглеждат, както и да е.
Ако са по- къси пружините не би ли трябвало да опират още повече ебаси.
Едит: Ся се сетих, че на Типото ми джантите са от Голф 14ки, ще взема да ги турна и ще видя за кво става въпрос

Колеги нали знаете, че с пръдня боя не става...вземете си по едно хубаво спортно окачване и ще можете да си сложите 15" без проблем.
И още нещо- джантите на типото ти не оже да са биле от голф, защото джантите на голфа са 4х100, а на типото 4х98. А ако си бил достатъчно голям инат да успееш да ги монтираш, то сега можеш спокойно да ги изхвърлиш, защото вече са прецакани и не стават

Ми то аз нищо не съм монтирал, така го купих, ама на самите джанти си има емблемата на VW и Ауди, а и съм виждал голф с такива, но това не е важно - въпроса е, че не виждам причина да ги изхвърлям при положение, че си карам Типото с тях от 2 години и единствения им проблем е, че са големи мекици (на всяка втора по-стабилна дупка се огъват и после се нуждаят от маниполация с чука) и че трябва да ги поизправя машинно и да почна да карам по-внимателно по отношение на дупките