Интересува ме като височина? Аз карам голф 3 гт и като правя сравнение с голф 3 гти мойта ми се вижда много по-ниска? Незнам дали пружините на колата ми са фабричните или са допълнително сменяни с други (сини са на цвят). Ако може някой да ми отговори нека да пише.
заглавието mod edit: dobrinb

Каква е разликата в окачването между Г3 ГТИ И Г3 ГТ?
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: КАКВА Е РАЗЛИКАТА В ОКАЧВАНЕТО НА ГОЛФ 3 ГТИ И ГОЛФ 3 ГТ
Achooo написа:Интересува ме като височина? Аз карам голф 3 гт и като правя сравнение с голф 3 гти мойта ми се вижда много по-ниска? Незнам дали пружините на колата ми са фабричните или са допълнително сменяни с други (сини са на цвят). Ако може някой да ми отговори нека да пише.
Оригиналните са черни и твърдостта им е обозначена с цветни точки върху една от навивките

Achooo написа:Интересува ме като височина? Аз карам голф 3 гт и като правя сравнение с голф 3 гти мойта ми се вижда много по-ниска? Незнам дали пружините на колата ми са фабричните или са допълнително сменяни с други (сини са на цвят). Ако може някой да ми отговори нека да пише.
Не мисля че съм разбирач голям но ме съмнява да са фабричните прожини при положение че са Сини.. освен ако някой не ги е боядисвал

Моя голф е бая висок и е ГТ пак, даже са ме питали тук в форума така offroad ли ще го карам..

- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
Зависи колега. Моето Vento GT 2.0 беше много ниско като го купих. Обаче проблема е че има супер багажник и като го понапълня и кача 2-ма души отзад и ляга на замята. Това съпер ме дразнеше. Затова отидох смених амортесьорите и пружините и сега е супер. Като не е натоварено е с малко вирната задница. Обаче като го натоваря застава на пътя много добре и цепи пътя! Много съм доволен.
Ако някой се мъчи да вдигне Венто GT, с оригинални пружини не може. Слагаш от Пасат, разлиакта е много малка само са по-високи и заспива. Вече 40 000 съм така и е мания!
Ако някой се мъчи да вдигне Венто GT, с оригинални пружини не може. Слагаш от Пасат, разлиакта е много малка само са по-високи и заспива. Вече 40 000 съм така и е мания!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Hertz написа:Achooo написа:Интересува ме като височина? Аз карам голф 3 гт и като правя сравнение с голф 3 гти мойта ми се вижда много по-ниска? Незнам дали пружините на колата ми са фабричните или са допълнително сменяни с други (сини са на цвят). Ако може някой да ми отговори нека да пише.
Не мисля че съм разбирач голям но ме съмнява да са фабричните прожини при положение че са Сини.. освен ако някой не ги е боядисвал![]()
Моя голф е бая висок и е ГТ пак, даже са ме питали тук в форума така offroad ли ще го карам..
даи да ти продам сини прожинки и твоя да стане нисък

- batsasho1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vlado_turboto написа:Също така има и разлики и в окачването.По друго е защото до колкото знам на голф 3 GTI окачването позволява да и сложиш жданти 16-ки и още куп други разлики и като изключим това че гори яко !!!:):):) А пак GT това се води луксозното купе на VW т.е те попринцип са със почти всички екстри !!
:):):)
Помисли пак...
Re: Re ...
Mega написа:Зависи колега. Моето Vento GT 2.0 беше много ниско като го купих. Обаче проблема е че има супер багажник и като го понапълня и кача 2-ма души отзад и ляга на замята. Това съпер ме дразнеше. Затова отидох смених амортесьорите и пружините и сега е супер. Като не е натоварено е с малко вирната задница. Обаче като го натоваря застава на пътя много добре и цепи пътя! Много съм доволен.
Пасатовите пружини не са ли 2 една в друга?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Re ...
ila написа:Пасатовите пружини не са ли 2 една в друга?
Ще ми се да бяха.... Става перфектен ресор с прогресивно действие! Мека возия при нормално каране и твърдост=>устойчивост при остър завой!
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vlado_turboto написа:Също така има и разлики и в окачването.По друго е защото до колкото знам на голф 3 GTI окачването позволява да и сложиш жданти 16-ки и още куп други разлики и като изключим това че гори яко !!!:):):) А пак GT това се води луксозното купе на VW т.е те попринцип са със почти всички екстри !!
:):):)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”