Направени са с LM3914 и готови светодиодни стълбчета. 4 стълбчета таман се хващат плътно едно до друго.
Е, не са чак толкоз красиви като на снимката (засега), но работят.

wili98 написа:мери да знае дали раоти бедно или богато.. и въобще как реагира ламбда сондата..
те това се мери.. и на мен ми се вижда най-полезната опция.. заедно с тази за налягането на маслото..
Duke_BG написа:да ти дам един съвет за още една екстра към газовото :
ключа ми беше в онази жабка под таблото и си изкарах един двуцветен светодиод на празните места в таблото (светодиода е червен/зелен с два извода) връзва се към ключа (сега не се сещам къде точно но поразгледай изводите на оригиналните светодиоди - единия край май беше общ - вържи двуцветния на другите два края на светодиодите. така си скриваш ключа и имаш културна индикация на таблото
mafiota написа:Според мен няма много смисъл в електронни измерватели за нивото на газ.Моят ключ газ - бенз. е автоматичен със светодиоден индикатор за нивото на газта, които взема сигнал от стрелката. Ами сигурен съм че на голям процент от газовите бутилки системата не отчита точно. При мен системата се повреди постепенно и според нея в един момент ми даваше реазход около 20/100. Та без малко да си разпилея половината кола заради този разход! Лично аз нямам добри впечатления от тези системки за отчитане на количеството газ в бутилката.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта