Въпрос за свързване на cd player LG,Payneer
-
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1.9 TDI 110hp
Въпрос за свързване на cd player LG,Payneer
Здравейте колеги, от скоро съм собственик на Голф 4.Колата няма никакъв касетофон или сд плеър,вуйчо ми даде два стари сд плеъри останали от старите автомобили който е ползвал(даде ми ги голи без каквито и да е кабели и преходници).Плеърите са LG TCH-M550R и Pioneer DEH-3900MP.Разбрах че при нов плеър тези преходници вървят в комплект кaто аз нямам тъй като не разполагам с такъв. При отваряне на гнездото виждам, че буксата от колата е малка ISO а от плеърите са SCART ако не се лъжа.Въпроса ми е има ли някакви преходници да вържа сд-то, защото не ми се реже готова букса и от къде мога да си поръчам, обиколих магазините в града и никъде няма такова чудо, отчаяха ме или да отида при майстор който да отреже кабелите и да ги свърже директно към големите SCART букси.Ако се сещате за друг начин ще се радвам да споделите и помогнете.Извинявам се ако има подобна тема, ако има моля да бъде изтрита след разрешаването на проблема.Ето и снимки за какво точно говоря.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Въпрос за свързване на cd player LG,Payneer
Малко по назад по снопа дето идва от колата няма ли ги въппросните 2 букси? Бръкни да поогледаш.
Pioneer_а е с вупросния преход от първата снимка който от другата страна трябва да свършва на 2 ISO букси дето се включват за инсталацията на колата.
При LG ISO буксите от оригиналната инсталация се включват директно в плеъра без преходни кабели. 99% съм сигурен, че ще се наложи да резмениш червен и жълт + за да ти помни LG-то станциите.
Всичко това при положение, че някой идиот не е рязал и наставял оригиналната инсталация на колата.
Pioneer_а е с вупросния преход от първата снимка който от другата страна трябва да свършва на 2 ISO букси дето се включват за инсталацията на колата.
При LG ISO буксите от оригиналната инсталация се включват директно в плеъра без преходни кабели. 99% съм сигурен, че ще се наложи да резмениш червен и жълт + за да ти помни LG-то станциите.
Всичко това при положение, че някой идиот не е рязал и наставял оригиналната инсталация на колата.
-
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1.9 TDI 110hp
Благодаря за отговоря но както казах по горе преходниците от сдтата ги нямам. Бръкнах навътре в таблото и намерих въпросните букси, но кабелите са много къси.Сега трябва да намеря удължител за буксите и не мога да видя коя за какво е тока, колоните и т.н.От къде мога да поръчам този преходник/удължител и най-важното да е правилно свързан за инсталацията на колата?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Кабелите изобщо не са къси, най-вероятно някъде са защипани. Слагал съм LG на Поло, трябваше да се разменят постоянния плюс и тоя през контакт за да помни станциите. Всичко друго си пасва.
Последна промяна от radi_nrj на Пон 09 мар 2015 23:22, променено общо 1 път.
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
Тази закачена тема най-горе, би трябвало да ти помогне при свързването:
Схема на окабеляване на аудио системата във VW 1990-2000г

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”