Въпрос за свързване на cd player LG,Payneer

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
jivko866
Автомобил: Golf 4
Двигател: 1.9 TDI 110hp

Въпрос за свързване на cd player LG,Payneer

Мнениеот jivko866 » Вто 03 мар 2015 23:38

Здравейте колеги, от скоро съм собственик на Голф 4.Колата няма никакъв касетофон или сд плеър,вуйчо ми даде два стари сд плеъри останали от старите автомобили който е ползвал(даде ми ги голи без каквито и да е кабели и преходници).Плеърите са LG TCH-M550R и Pioneer DEH-3900MP.Разбрах че при нов плеър тези преходници вървят в комплект кaто аз нямам тъй като не разполагам с такъв. При отваряне на гнездото виждам, че буксата от колата е малка ISO а от плеърите са SCART ако не се лъжа.Въпроса ми е има ли някакви преходници да вържа сд-то, защото не ми се реже готова букса и от къде мога да си поръчам, обиколих магазините в града и никъде няма такова чудо, отчаяха ме или да отида при майстор който да отреже кабелите и да ги свърже директно към големите SCART букси.Ако се сещате за друг начин ще се радвам да споделите и помогнете.Извинявам се ако има подобна тема, ако има моля да бъде изтрита след разрешаването на проблема.Ето и снимки за какво точно говоря.
Прикачени файлове
2015-03-01 17.06.30.jpg
2015-03-01 17.06.49.jpg

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Въпрос за свързване на cd player LG,Payneer

Мнениеот radi_nrj » Сря 04 мар 2015 11:05

Малко по назад по снопа дето идва от колата няма ли ги въппросните 2 букси? Бръкни да поогледаш.

Pioneer_а е с вупросния преход от първата снимка който от другата страна трябва да свършва на 2 ISO букси дето се включват за инсталацията на колата.

При LG ISO буксите от оригиналната инсталация се включват директно в плеъра без преходни кабели. 99% съм сигурен, че ще се наложи да резмениш червен и жълт + за да ти помни LG-то станциите.

Всичко това при положение, че някой идиот не е рязал и наставял оригиналната инсталация на колата.

jivko866
Автомобил: Golf 4
Двигател: 1.9 TDI 110hp

Мнениеот jivko866 » Нед 08 мар 2015 20:55

Благодаря за отговоря но както казах по горе преходниците от сдтата ги нямам. Бръкнах навътре в таблото и намерих въпросните букси, но кабелите са много къси.Сега трябва да намеря удължител за буксите и не мога да видя коя за какво е тока, колоните и т.н.От къде мога да поръчам този преходник/удължител и най-важното да е правилно свързан за инсталацията на колата?
Прикачени файлове
2015-03-08 17.56.13.jpg

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 09 мар 2015 11:33

Кабелите изобщо не са къси, най-вероятно някъде са защипани. Слагал съм LG на Поло, трябваше да се разменят постоянния плюс и тоя през контакт за да помни станциите. Всичко друго си пасва.

Последна промяна от radi_nrj на Пон 09 мар 2015 23:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
georgebonev
Автомобил: Golf 3 Variant
Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
Контакти:

Мнениеот georgebonev » Пон 09 мар 2015 13:41

Тази закачена тема най-горе, би трябвало да ти помогне при свързването:
:arrow Схема на окабеляване на аудио системата във VW 1990-2000г

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”