Избор на първи семеен автомобил
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Re: Избор на първи семеен автомобил
Иначе мултиплата вътре е супер широк автомобил, има място за всички, отпред е с 3 места- широки, отзад за място не мога да си кривя душата. За функционален автомобил е екстра, само дето отвън прилича на леген с фарове 

- malin.angelov
- Автомобил: vw passat
- Двигател: BMP 07
Леле това колко беше грозно !!!
Шок и ужас, дори не знаех че има такова нещо! Само ми е чудно ако се развали нещо - кво правим??

Шок и ужас, дори не знаех че има такова нещо! Само ми е чудно ако се развали нещо - кво правим??

polovera_9n3 написа:Иначе мултиплата вътре е супер широк автомобил, има място за всички, отпред е с 3 места- широки, отзад за място не мога да си кривя душата. За функционален автомобил е екстра, само дето отвън прилича на леген с фарове
Това е тенекия за сирене. Става само за кокошарник
ако искаш да се отличаваш с не по-малко странна кола, може да пробващ с това Renault Avantime
http://www.cars.bg/c1018808
колата наистина е рядка (само 7000 продадени, що ли) доста концептуална и технологична, както и странна :)
(води се 4 местен, двуврат ван, който се отваря почти като Вранглер ... абе лудница, създаден е от екипа, който създава Матра Ранчо, а по-късно и първият ван в света - Рено Еспейс. Ама тоя път явно са се надценили :) )
иначе мултиплата, колкото е грозна, толкова е и удобна ... от вътре наистина няма такава "отворена" кола, като в балон си, всичко се вижда :) Една странна съседка има такава и на нея много и тича, просто всяка друга кола ще и стои странно. Та си има хора и коли за всичко.
За Сангйонг ... там нямам думи, това е най-грозната марка попринцип.
http://www.cars.bg/c1018808
колата наистина е рядка (само 7000 продадени, що ли) доста концептуална и технологична, както и странна :)
(води се 4 местен, двуврат ван, който се отваря почти като Вранглер ... абе лудница, създаден е от екипа, който създава Матра Ранчо, а по-късно и първият ван в света - Рено Еспейс. Ама тоя път явно са се надценили :) )
иначе мултиплата, колкото е грозна, толкова е и удобна ... от вътре наистина няма такава "отворена" кола, като в балон си, всичко се вижда :) Една странна съседка има такава и на нея много и тича, просто всяка друга кола ще и стои странно. Та си има хора и коли за всичко.
За Сангйонг ... там нямам думи, това е най-грозната марка попринцип.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Това кръвосмешение м/у Меган и Сценик вече ми дойде в повече, от Рено цепят мрака по-всички параграфи 

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989

- forski
- Двигател:
- Контакти:
Вземи си едно Версо 07/08 без значение бензин или дизел и си карай пашалъка 
В последните две страници от темата все едно сме в ниско бюджетен филм на ужасите...

В последните две страници от темата все едно сме в ниско бюджетен филм на ужасите...

Най-лошото от всичко е, че докато му се кумя и мая гледам как си се продават колите ;) Иска ми се да е на ВАГ групата - като да е бензинов двигател, дори и 101 к.с при дизеловите двигатели имат по голям разход лв./ 100 км, което доказва защо търся бензин. Лошото е, че няма много голям избор на бензиновите коли из българия, а и не само. Повечето модели са преди 2004 година, а пък цените са
(а и не са чак толкова запазени). Шкодата Суперб вече май е продадена, но беше с голям двигател, който не мисля, че ми беше необходим, да е жив и здрав водача и ;)
Колкото повече търся, толкова повече оставам с впечатлението, че няма да намеря кола от ВАГ групата, която да си заслужава.

Колкото повече търся, толкова повече оставам с впечатлението, че няма да намеря кола от ВАГ групата, която да си заслужава.

- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Вел сатис въобще не е толкова лош. Един колега има такъв 2.0 турбо, сигурно него е видял Сандо в Пазарджик. Вътре е супер широка и с огромен багажник. Много луксозна и с много добри материали. Нямаше някакви нечовешки цени на частите, а колегата я поддържа само в официален сервиз. Най сериозният проблем беше счупен компресор на климатика - цена около 600 лв. Кофти е че най-малките възможни джанти са 17 цола, а повечето 18 цола. Странно за такъв клас френски автмобил е твърдата возия. Бордовият комп говори с женски глас. От двигателите само 2.0 турбо бензин си струва май.
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Колега, това "дизеловите двигатели имат по голям разход лв./ 100 км" не можах да го разбера, аз съм имал бензинова кола и сега карам дизел. С бензиновата с 9 литра(20 лв.) минавам смешните 50 км и брат ми с бензинова минава толко в града и то с най-икономичното каране на света, сега на дизела ми за 9 литра(20 лв.) нафта минавам 110 км. Как ще имат по-голям разход лв./ 100 км?
Съответно стават...
бензин 40 лв-100 км
дизел 18 лв-100 км
Незнам аз ли не мога да смятам или ти нещо се бъркаш?

Съответно стават...
бензин 40 лв-100 км
дизел 18 лв-100 км
Незнам аз ли не мога да смятам или ти нещо се бъркаш?
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
В цената за километър се начислява цената на придобиване и поддръжка на автомобила, не само разхода.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
betaserk написа:Незнам аз ли не мога да смятам или ти нещо се бъркаш?
Не смяташ, че на бензиновата се слага газ ;)
Тогава сметките са против дизела!

(то и на дизела може, ама още не бих се доверил на нашите майстори

Ако гледаме Дизел спрямо Бензин - е едно, но ако гледаме Дизел спрямо Газ (след поставяне на газова уредба от теб), то тогава на 20-30 хил. км се изплаща газовата уредба.
Нима дизеловите агрегати не са по-крапризни и им е по-евтино обслужването ли ? Затова и смявам, че Газ>Дизел>Бензин спрямо лв./км.
Нима дизеловите агрегати не са по-крапризни и им е по-евтино обслужването ли ? Затова и смявам, че Газ>Дизел>Бензин спрямо лв./км.
- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
Class написа:Колкото повече търся, толкова повече оставам с впечатлението, че няма да намеря кола от ВАГ групата, която да си заслужава.
Колега, какви са ти отношенията с тая марка ВАГонетки: http://www.cars.bg/c1059404?

- forski
- Двигател:
- Контакти:
На това тясно Ауди какво му е семейното, това че е комби ли?
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”