Сега зора ми е да стигна до сервиза на фирмата, която се занимава с хидравлики.
Мисля, че ще е най удобно да сваля пистовия ремък и да карам на акумулатор, разстоянията в Казанлък не са големи. Искам да попитам в този случай дали може нещо да стане на рейката, то е ясно, че помпата няма да работи. Иначе веднага загасих двигателя. Имам и резервна хидравлична помпа.

Имам и друг въпрос. Тъй, като се чува леко бръмчене, когато работи помпата си мисля, да не би да има леко запушване някъде. Чел съм за прословутите уплътнения на рейката, които стареят и могат да стеснят отворите за маслото. Чудя се дали да не ги накарам да ми рециклират и рейката освен да ми правят маркуча.
Кофтито в случая е, че твърде вероятно да ме хвърлят по върбите и да платя за нищо, както често се случва.
Между другото забелязах, че когато се беше извадила меката връзка на тръбата шума от помпата не се чуваше, помпата се въртеше, но нямаше шум. Шума прилича на този от трансформатор и първо си мислех, че идва от алтернатора, но май е хидравличната помпа.
Ако някой е имал подобни проблеми, много моля, да ми даде някакви подробности, за да отида подготвен утре в сервиза.
Благодаря Ви предварително, колеги!