ktamen написа:BeFree написа: мисля
Ако наистина си беше направила труда да мислиш поне за 10 секунди досега да си разбрала пределно ясните обяснения на колегите, че оператора юридически е коректен, но от морална гледна точка е просто откровен мошеник.
stefan4o написа:ktamen написа:BeFree написа: мисля
Ако наистина си беше направила труда да мислиш поне за 10 секунди досега да си разбрала пределно ясните обяснения на колегите, че оператора юридически е коректен, но от морална гледна точка е просто откровен мошеник.
Да не бъркаш доставчик със социална организация?
stefan4o написа:Че защо да са хитрини?
stefan4o написа: една РАБОТЕЩА услуга
stefan4o написа:Че защо да са хитрини? Всеки си пази интереса и респ.финансите.
Ако аз дойда у вас и разпъна кабели и материали за 50 лева, платя на двама работника на всеки по 1/8 надник (т.е. четвърт надник), осигуровки, платя горивото на автомобила, с който се движат ще получа някаква сума. Т.е. аз имам разходи, за да ти осигуря това, за което ЩЕ ми плащаш. Дотук всичко точно. Тук идва въпросът след какъв период от време тази "инвестиция" ще започне да ми носи печалба. Нали не мислиш, че която и да е фирма ще иска да работи на загуба? Не зная дали е уместно да споменавам след колко месеца един абонат става "печеливш" за нашата компания, може и да е фирмена тайна, затова ще се въздържа. Числото е двуцифреноХа сега познай защо има такива неустойки и "хитрини", както ги наричаш ти. Аз не считам, че нещо написано черно на бяло с нормален шрифт в общите условия спада към графа "хитрина". Между впрочем, законово е постановено да няма ситни шрифтове в бланките с договорите на абонатите, иначе операторите подлежат на санкция
ktamen написа:stefan4o написа: една РАБОТЕЩА услуга
без нет за по два дни
Това работеща услуга ли е?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта