Само печка евала за снимките и експеримента !

Но това което и на мен ми прави впечатление с тези наливни масла , всичките са различни, а уж не трябва да е така. Според мен от тези двете, които си снимал може да пробваш в една прозрачна туба с нафта от 10л и да видиш ,че това което е в Кена , ще се разтвори веднага, а наливното няма да може да се разтвори в нафтата всичкото и ще трябва време. Не знам защо , дали защото във варелите при самото им стоене се утаяват присадките на дъното, а отгоре остава минералния продукт, докато при бутилираното няма как да се случи това (изключвам факта ,че и двете са видимо различни едно от друго по цвят и гъстота).
Ясно е ,че няма да остане нито едното нито другото :) , но все пак ми се струва ,че трябва да намерим оптималния вариант цена/качество , не е редно да ни цакат. До тук поне става ясно, че наливните са по-малко разтворими поне това на Плама и на ИНСА, ЛукОйл2Т, което е по бензиностанциите и отговаря на JACO FB, също не става, защото и то е трудно разтворимо и се утаява, а жълтото на Кауфланд , което е 8.99лв/л е JACO FC, и се разтваря на 100% процента веднага в тубата с нафтата. Поне за момента това са моите наблюдения. А пропуснах да спомена и 2Т Motor Gold ,което мисля също че беше JACO FB, също е доста течливо и се разтваря добре в нафтата.