Правилно колега, group®! Същото е и с хората, когато видим точен, усмихнат и искрен човек, го подлагаме на съмнение, и казваме "Тоя колко е изкуствен и подмолен"! Същото е и с всичко останало. Според мен малко сайтове могат да носят на критика, и да я приемат за правилна, без да те ругаят или въобще да не ти обърнат внимание.
ПРИМЕР: 2012г. ми пада телефона и се чупи задния панел. На всякъде в нет-а заден панел тогава за Sony Xperia U на цена 56 лева. В един сайт (сега му забравих името и има защо, ще спомена по-надоло) намирам за скромната сума от 15 лева

Поръчвам го Онлайн и получавам обаждане след 20 мин. - "Господине обаждаме се от сайта, за панела който поръчахте" Аз: Да!? - "Ами излезна проблем, че цената е объркана и е 25 лева"
Тогава ми идваше да ги отхвърля, но се съгласих, защото не намерих по-евтина алтернатива, а в магазините казваха, че нямат такива панели. За какво пиша това ли, защото именно ние изграждаме пазара. И затова трябва мн. да внимаваме какво си купуваме. Да постъпих лошо, като купих панела, трябваше да го откажа за да може да не вдигнат цената, но уви. А щом на китайска техника цените навсякъде са различни, представете си всеки на какви пари ги купува и колко струват действително.