на майката на жена ми и взеха 5 хиляди лв. за една баня, тоя майстор направо му завидих, тръгна си с 5 бона в джоба, това бяха най-лесно изкараните пари на света, а като се има предвид, че 20 мин работи, 2 часа седи и мързелува да изсъхнел цимента, каточели друга работа няма![]()
rumenski написа:Абе човек, ти изобщо имаш ли техническо образование (макар и някакво) и използваш ли си главата да разсъждаваш преди да пишеш!? Как можеш да напишеш, че имаш съмнение, че хората в сервиза са ти пре*бали помпата правейки я да потече от спирачните линийки с кози крак!? Как ще стане това с кози крак? При това твоята помпа е била за смяна и ти пак твърдиш без да имаш преки доказателства и солидно убеждение, че са те...
crashman написа:Затвориха капака и викат вади колата и да отида до Юнитрейд да замерят качествата на спирачната течност.
smurf написа:Колегата с проблема, не знам какво работиш, но смяна на спирачна течност, помпа, накладки и всичко наоколо по спирачната система, всеки технически грамотен гражданин, може да го направи...Проблема идва, както каза един друг колега с "техническата грамотност", и за съжаление на доста хора в България, тя се ограничава с прочетеното от форумите.....И затова всеки е специалист и всичко знае, но въпреки това си кара колата в сервиз и после се оплаква....
п.п. спирачната помпа на коя да е кола не е вечна, и е нормално след 9-10-11 смяна на течност да трябва да се смени и помпата, както най-вероятно е станало при теб, а не "че някой ти счупил" помпата...
muns61 написа:Идея си нямаш как биха ти оправили спирачките в бяла страна! То затова техните граждани не карат стари коли.
А ако искаш да караш стара кола, трябва да имаш известна техническа грамотност, или добра банкова карта. Ако ти липсва техническата грамотност, разучи лизинговите схеми за ново возило, ако искаш надеждност и безпроблемност на транспортирането си.
betaserk написа:.... на майката на жена ми и взеха 5 хиляди лв. за една баня, тоя майстор направо му завидих, тръгна си с 5 бона в джоба, това бяха най-лесно изкараните пари на света, ....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта