juve написа:Ами какво да ти отговоря... ако си купя готова, къде ще е тръпката?
Виж сега , колега..... мисля, че да сътвориш нещо добро , и нетрадиционно е е дна голяма тръпка, дотук добре, ама мисля, че платформата на която си се спрял някак си ми изглежда ненадеждна..... щом ти се правят такива неща, това предполага много кинти, свободно време и познания...... за което както каза един колега ,мисля, че е логично да си имаш една кола за работа и една за експеримента....дето да е всичко което ти ще... та тайната ми мисъл е да си вземеш една кола, която е потенциална резачка, па после да инвестираш в нея за турбини, нитро и други такива каквито успееш да измислиш и платиш.....

а то в твоя случай ми се чини, че се опитваш да направиш от колицата си един мелез , дето ще е нито риба , нито рак.... а ти разправяше някъде, че си я харесваш ....... така мисля аз де ..... ако нещо ти се струва неправилно - извинявай ....

Колега, напълно съм съгласен с теб, но както каза колега @Rabit не ми трябва кола за състезания, а нещо което само ще "понаплясквам" надутите тийнейджъри с още парещи книжки и разни джипове дето не те броят за част от пътното движение..
Тепърва да продавам тази кола и да взимам друга.. не ми се занимава, вече съм и фен на тази сладурана.. вярно има още какво да се желае по външния и вид, но в никакъв случай не искам да я правя, както ти се изрази "мелез". Затова и търся двигател който си е фабрично от такава кола, но с малко повече възможности... (все пак сеата си е голф)
Иначе имам какво друго да карам
Няма проблем, няма защо да се извиняваш, казаното от теб е напълно вярно.
Отностно колега @niks76, звучи много добре, но за жалост не се сещам как бих могъл да го взема ...