Нали се сещаш бай мангал евентуално какво ще им причини на тез панели...Те мантинелите изрязаха и върнаха на вторични, ти иронизираш какво чакаме да се случи с нашите магистрали. Докато тоя народ се кефи, че го тъпкат и му се подиграват нищичко няма да се оправи. Колкото и да боли- това е истината!
Само масови и дългосрочни протести, които да затворят точно тези магистрали, и докато не се видят машините на платната за движение, да не се спира протеста.
Всеки реве пътищата не знам си какво...хубаво те, а колко от ревящите си плаща данъка на колата....Тези съм ги слушал много, че си плащаме...да ама няма, няма и в месеца се пуска тема във форума как да си продам колата без данък...или в еди кой си пункт за ГТП не искат данък... Бизнесмените и далавераджиите си карат 5 хиляди кубикувите джипове и плащат 20 лева данък...наскоро имаше една таква темичка, но не мога да я открия....
Масово келешите карат коли които дори не са регистрирани на тяхно име....ама реват, че пътища няма...Ми къде си тръгнал да ми караш 325цата( примерно) и да ми ходиш на 202ра да си бараш мекия и да ми правиш донъти....После реве как полицаите са утрепки...Какъвто народа, такава и държавата.
Хайде почвайте да храните