П.С. - Ще съм благодарен и за съвети, как става смяната, ако реша да ги сменям сам...

Пита ме какво да прави - обясни ми, че не може да сложи вече сепаратора от едната страна на лагера, който предпазва от вода и прах и ме пита дали да го сглобява така... Казах му да го сглобява, въпреки че съм напълно наясно, че няма да изкара много дълго така, даже хич, щото влезе ли прах или вода в лагера и с него е свършено... При смяната на десния лагер, вече се кръстихме всичко да мине успешно - то пък взе, че всичко се получи. Майстора заяви, че най-добрите лагери за него са FAG или SKF, а и че досега не му се е било случвало нов лагер да се отвори така, както стана с левия лагер.
the_fast_r1 написа:при набиването на главината в лагера, лагера се отвори от долната страна и падна металната вътрешна част (едната половина)

drago_tr написа:Преден лагер за Голф 3 SNR оргиналдъ от специализиран магазин за лагери в Пловдив...цена 30 лв.

drago_tr написа:Преден лагер за Голф 3 SNR оргиналдъ от специализиран магазин за лагери в Пловдив...цена 30 лв.
Преден лагер за Голф 3, абсолютно същия в ЕВРО-07 Враца....48 лева![]()
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта