Моля препоръчайте ми радиостанция /уоки токи/. Ще се използва за връзка между етажите и двора на пет етажна кооперация. Изискванията ми е да се чува добре, да е с държелива батерия и да е проста за ползване.
П. С. Прочетох темата за лидълските радиостанции, но за съжаление не са ги пускали от тогава
Препоръчай радиостанция
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Препоръчай радиостанция
"лидълски"... Някоя тениска да си купиш оттам става, но чак такава техника като радиостанция е много оптимистично. Освен ако качеството не е важно колкото цената.
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Ето това ще свърши идеална работа:
http://www.409shop.com/409shop_product.php?id=104464
Моделът е Nanfone 6600
http://www.409shop.com/409shop_product.php?id=104464
Моделът е Nanfone 6600
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
В момента в емаг има мидланд за 75 кинта, мисля че са добри
- amigovn
- Автомобил: Golf 3 Yahting GT
- Двигател: 1997 аек
най обикновена кобра.идеално се чува
- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
Имам добри впечатления от AEG Funky 50
През доста стени и метал на 7-800 метра работи добре , на повече не съм я пробвал
През доста стени и метал на 7-800 метра работи добре , на повече не съм я пробвал
-
transform
- Автомобил: Golf 4 1.4 16V
- Двигател: AHW 1999
Лидълските хич не са лоши, за 22лв. се справят много добре и в пъти оправдават цената си, а за твоя случай щяха да ти вършат чудесна работа, но едва ли ще ги пуснат повече.
-
DundyTheCroc
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
Както е казал колегата над мен лидълските нямат аналог за цената си, в комплекта има акумулиращи батерии, зарядна станция и слушалки. Ползвал съм ги за връзка в движение с кола, както и при тестове на мрежа в голяма сграда, през няколко дебели бетонни плочи хващат идеално. Китайците не са се старали много да ограничат мощността на предаване и реално е към 1 ват, т.е. двойно повече от разрешеното 
аз имам някви Кобри купени от щатите за 100 кинта, но съм ползвал заедно с тях и лидълските за коли и по морето като цяло ... разлика не мога да хвана, така че ако може да си намериш вършат работа, ако пък и верно струват 22 лева ...
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Еми то вие ако искате да прехвърляте оперна музика във целия диапазон на честотата вземай някакви за 4-5 цифрено число.Какво значи това да се чува добре
Аз на бакшишите радиото нищо не им разбирам те как се оправят нз .На работа бачкаме с едни не сещам за марка но зависи кой и как говори на нея за да се чува добре.Иначе държия по цял ден батерията,водоустойчива е,плува=,удароустойчива е.И има супер елементарно управление,а не като тия предложените по горе да се чудиш кое извънземно ще хванеш.
Аз на бакшишите радиото нищо не им разбирам те как се оправят нз .На работа бачкаме с едни не сещам за марка но зависи кой и как говори на нея за да се чува добре.Иначе държия по цял ден батерията,водоустойчива е,плува=,удароустойчива е.И има супер елементарно управление,а не като тия предложените по горе да се чудиш кое извънземно ще хванеш.Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”