Моля препоръчайте ми радиостанция /уоки токи/. Ще се използва за връзка между етажите и двора на пет етажна кооперация. Изискванията ми е да се чува добре, да е с държелива батерия и да е проста за ползване.
П. С. Прочетох темата за лидълските радиостанции, но за съжаление не са ги пускали от тогава
Препоръчай радиостанция
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Препоръчай радиостанция
"лидълски"... Някоя тениска да си купиш оттам става, но чак такава техника като радиостанция е много оптимистично. Освен ако качеството не е важно колкото цената.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Ето това ще свърши идеална работа:
http://www.409shop.com/409shop_product.php?id=104464
Моделът е Nanfone 6600
http://www.409shop.com/409shop_product.php?id=104464
Моделът е Nanfone 6600
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
В момента в емаг има мидланд за 75 кинта, мисля че са добри
- amigovn
- Автомобил: Golf 3 Yahting GT
- Двигател: 1997 аек
най обикновена кобра.идеално се чува
- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
Имам добри впечатления от AEG Funky 50
През доста стени и метал на 7-800 метра работи добре , на повече не съм я пробвал
През доста стени и метал на 7-800 метра работи добре , на повече не съм я пробвал
-
- Автомобил: Golf 4 1.4 16V
- Двигател: AHW 1999
Лидълските хич не са лоши, за 22лв. се справят много добре и в пъти оправдават цената си, а за твоя случай щяха да ти вършат чудесна работа, но едва ли ще ги пуснат повече.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
Както е казал колегата над мен лидълските нямат аналог за цената си, в комплекта има акумулиращи батерии, зарядна станция и слушалки. Ползвал съм ги за връзка в движение с кола, както и при тестове на мрежа в голяма сграда, през няколко дебели бетонни плочи хващат идеално. Китайците не са се старали много да ограничат мощността на предаване и реално е към 1 ват, т.е. двойно повече от разрешеното 

аз имам някви Кобри купени от щатите за 100 кинта, но съм ползвал заедно с тях и лидълските за коли и по морето като цяло ... разлика не мога да хвана, така че ако може да си намериш вършат работа, ако пък и верно струват 22 лева ...
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Еми то вие ако искате да прехвърляте оперна музика във целия диапазон на честотата вземай някакви за 4-5 цифрено число.Какво значи това да се чува добре
Аз на бакшишите радиото нищо не им разбирам те как се оправят нз .На работа бачкаме с едни не сещам за марка но зависи кой и как говори на нея за да се чува добре.Иначе държия по цял ден батерията,водоустойчива е,плува=,удароустойчива е.И има супер елементарно управление,а не като тия предложените по горе да се чудиш кое извънземно ще хванеш.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”