Браво на момчето, че ще вземе нещо на родителите си

НарКол написа:...Това за бягането от България е малко като легенда, пропагандирана от либералните кръгове...
777 написа:Бозата мисля, че е най-просто и евтино да се "оправи". И рецептата не е някаква тайна. Предполагам, че някъде в България все още правят истинска боза и то на не едно място.
icoico написа:777 написа:Бозата мисля, че е най-просто и евтино да се "оправи". И рецептата не е някаква тайна. Предполагам, че някъде в България все още правят истинска боза и то на не едно място.
Правят, ама докато я закарат в магазина вкисваЧе и не всеки го гони носталгията по натуралното. Моята племенница например отказва да пие натурално краве мляко, щото миришело на крава
![]()
НарКол написа:За натуралното не съм съвсем съгласен. Просто и там се настани алчността.Да вземем така наречените „био“ храни, които са 2-3 пъти по скъпи от другите. Или нерафинираната (кафявата) захар - защо е по-скъпа от бялата след като имаш един процес по-малко (рафинирането)?
Всъщност трябва да е по-евтина, ако следваме производствената, а не маркетинговата логика.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта