..... Разгледай промоцията в момента на PostBank DE....доста изкушително нали.Браво на момчето, че ще вземе нещо на родителите си
и не виждам нищо лошо в това, дали ще е на кредит или кеш. Малко подигравателно ми звучи от твоя страна
..... Разгледай промоцията в момента на PostBank DE....доста изкушително нали.
и не виждам нищо лошо в това, дали ще е на кредит или кеш. Малко подигравателно ми звучи от твоя странаНарКол написа:...Това за бягането от България е малко като легенда, пропагандирана от либералните кръгове...

777 написа:Бозата мисля, че е най-просто и евтино да се "оправи". И рецептата не е някаква тайна. Предполагам, че някъде в България все още правят истинска боза и то на не едно място.

Да вземем така наречените „био“ храни, които са 2-3 пъти по скъпи от другите. Или нерафинираната (кафявата) захар - защо е по-скъпа от бялата след като имаш един процес по-малко (рафинирането)?
Всъщност трябва да е по-евтина, ако следваме производствената, а не маркетинговата логика. icoico написа:777 написа:Бозата мисля, че е най-просто и евтино да се "оправи". И рецептата не е някаква тайна. Предполагам, че някъде в България все още правят истинска боза и то на не едно място.
Правят, ама докато я закарат в магазина вкисваЧе и не всеки го гони носталгията по натуралното. Моята племенница например отказва да пие натурално краве мляко, щото миришело на крава
![]()
Имаше и един бар в подлеза. Питал съм баща ми кога ще влезнем вътре, че много ме кефеше, а той все казваше "Когато пораснеш". Да, ама друг път. Така и не сколасах.НарКол написа:За натуралното не съм съвсем съгласен. Просто и там се настани алчността.Да вземем така наречените „био“ храни, които са 2-3 пъти по скъпи от другите. Или нерафинираната (кафявата) захар - защо е по-скъпа от бялата след като имаш един процес по-малко (рафинирането)?
Всъщност трябва да е по-евтина, ако следваме производствената, а не маркетинговата логика.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 81 госта