инжектопляктор написа:А що иде реч за телевизора - то навремето пак е бил не повече от 500лв. Само дето май ги нямаше много и т.н.
Така е, дефицитни бяха, а цената беше някъде към хилядарка.

ЕТО още някои интересни спомени за соц-телевизорите.

инжектопляктор написа:А що иде реч за телевизора - то навремето пак е бил не повече от 500лв. Само дето май ги нямаше много и т.н.
icoico написа:eng написа:Ето ви демокрацията колеги, как е сладко ли се живее така,м?...
Наясно ли си, че за такова публично изказване по времената на соца можеше да получиш 5 години затвор по чл. 108 от Наказателния Кодекс (Противодържавна агитация и пропаганда)? Пък и тогава тъмнозелените наистина не обираха черкви и не биеха свещеници, едно, че нямаше какво да се открадне и друго...кой пък тъпак ще вземе да налита на офицер от ДС![]()
forski написа:Много телевизия гледате колеги, спрете си кабелната като мен, и ще видите колко по-леко се живее без почасовата промивка на мозъци от малкия екран
eng написа:... А че тогава почти е нямало безработен римлянин, пак ли е било благодарение на ДС...
НарКол написа:...Каквато им демокрацията, такова им и млякото - менте.
icoico написа:(формулировката в НК е "разпространяване на клеветнически твърдения, засягащи държавния или обществения строй"![]()
)
icoico написа:Абе чудя се как така още никой не е изпаднал в спомени по софийското жителство
НарКол написа:...И какво му беше лошото на жителството?
НарКол написа:И какво, харесва ли ти София да е 2 млн.?...
Осем от последните ми десет години трудов стаж са зад граница. Та, вЕрвай ми, имам някаква представа кое-как...
Ами предполагай си. Аз например предполагам, че по онова време си бил директор на водопад. Или на някое друго от ония работни места, по които хората си отспиваха през седмицата, за да са бодри за съботно-неделното бъркане на бетон на вилата, както Голфъра май отбеляза по- назад![]()
Викаш Кремиковци, ЗТМ, Агробиохим и другите предприятия на соца и до днес бълват продукция за новите си капиталистически хОзяи?
Е за това не мога да не попитам, според кого, по какъв критерий и кога сме се класирали на шесто място в Европа?
Ей, само тия геЮве са ви в очите, ще речеш, че лорд ъф Итън(а.к.а. Евгени Ватмана) и Васко от Костинброд са агенти на ЦРУ![]()
имаше си предостатъчно убийства и т.н. просто нямаше Фейсбук
Абе чудя се как така още никой не е изпаднал в спомени по софийското жителство
Нещо пропуснах ли ?
icoico написа:Нещо пропуснах ли ?![]()
agumba написа:...Да, пропуснал си - първите седем години, и по-качествено образование, сегащното е пълно менте, като всичко останало!
НарКол написа:icoico написа:Нещо пропуснах ли ?![]()
Пропусна гражданската война на прага на чиято сме, военното положение и други такива "благинки".Само че тогава хич няма да ни е до смях.
hooligans написа:Вие честно ли?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта