Какви неща вижда човек в темите за разход... Моята пък е ламя, за последните 1100км 80 литра нафта (към 7.2/100км), не съм си засичал градското и извънградското.
Какви неща вижда човек в темите за разход... Водния дух1 написа:Колегата Traytor е посочил реален среден разход-други които са посочили 5,1 5,2 айде,айде-извинете ама не ви вярвам,че това ви е средния разход.

Svetlix написа:Хубаво е да правите разлика между различните мотори, защото не дават един и същ разход.
Разход на гориво - градско 6.5 л./100 км.
Разход на гориво - извънградско 4.9 л./100 км.
Разход на гориво - комбиниран 5.9 л./100 км.
Водния дух1 написа:.Иначе условията при които караме са -натоварен път,задръствания,червни светофари,легнали полицаи,спри -тръгни ,2,3та пред.Ипо тоя начин не виждам как ще гори 5,5,па даже и с климатик.
Traytor написа:Svetlix написа:Хубаво е да правите разлика между различните мотори, защото не дават един и същ разход.
Ами аз разлика правя между различните мотори, а колегите получават разходи колкото по книжка и даже по-ниски...Разход на гориво - градско 6.5 л./100 км.
Разход на гориво - извънградско 4.9 л./100 км.
Разход на гориво - комбиниран 5.9 л./100 км.
Това е за 1z, предполагам колегата някъде грешно е записал.
skydiver_pd написа:Нали на бензиностанцията ви дават касови бележки, достатъчно е да си запишете показанието на километража върху касовата бележка и след това да я приберете в един пошенски плик при останалите бележки в жабката. Пък стига да не ви мързи да отделите 1 минута на всяко зареждане и може да си запишете всичко това в едно тефтерче или тетрадка(9-10 зареждания = една смяна на маслото, при мен - зареждам като стигне на 1-вата чертичка) и накрая трябва само калкулатор. Моят автомобил няма лостчето и дисплея за MFA и за това става по аналоговият начин (пък и е по-точен от цифровия на таблото)
PS. при мен нищо не остава, колкото и сипя всичко изгаря :)
uomoto написа:На думи на всеки колата му гори малко, но като стане въпрос да закара някой до адрес... аааа мойта гори 8 ала бала. Айде спрете с тези 5 литра разход, защото ви се смеят хората!
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: gacoo и 44 госта