Polo Variant 6n1 1,9sdi избор на хидравлична течност
-
- Автомобил: Opel Astra G
- Двигател: DTI
- Контакти:
Polo Variant 6n1 1,9sdi избор на хидравлична течност
Здравейте колеги,миналата година смених хидравличната течност,но волана го усещам някак тежък спрямо други модели от същата марка!Онзи ден карах на един приятел голфа и волана му се върти супер леко,карах и един сеат кордоба,на който също така леко се въртеше!В момента съм с хидравлична течност на FEBI зелена!Чета по форумите,че с червената волана ставал по-лек,дали наистина е така,защото червената е доста по-евтина от зелената!Нека някой да сподели мнение!
Re: Polo Variant 6n1 1,9sdi избор на хидравлична течност
здравей колега, преди година работех на бензиностанция и идваха клиенти които търсеха зелена хидравлична течност само са Ситроен, и мисля че при теб би трябвало да е червена, аз съм с голф 4 и моята е червена, и при мен волана ми е по тежък спрямо други четворки, незнам от какво е, с нови гуми е , напомпани са, ама си е по тежичък,
относно течноста мисля че трябва да си с червена, ако греша нека колегите в форума ме поправят, преди взимах от ауто плюс, мисля че беше около 12, 13 лв литър.
относно течноста мисля че трябва да си с червена, ако греша нека колегите в форума ме поправят, преди взимах от ауто плюс, мисля че беше около 12, 13 лв литър.
-
- Автомобил: Opel Astra G
- Двигател: DTI
- Контакти:
Ами за Фолгсваген е зелена по каталог,даже и ти трябва да си със зелена!Нека и някой друг сподели,мерси иначе за информацията!
честно казано незнам колега, като бях на бензиностанцията за коли като нашите съм продавал само червена, зелената даже спряха да ни я докарват, обаждахме се в фирмата която ни зареждаше и ни казаха че била изчерпана по складовете, помня че бутилката беше бяла с зеленикаво и имаше емблема на Ситроен.
нека да видим колегите какво ще кажат и те, ще се учудя ако и нашите са с зелена
нека да видим колегите какво ще кажат и те, ще се учудя ако и нашите са с зелена

-
- Автомобил:
- Двигател:
Хич не се лъжи с червената!За фолксваген е единствено и само зелена,иначе ще ти текне рейката и ще те вкара в едни разходи...Проблема е другаде-замери налягане на хидр.помпа,да няма нещо запушено по системата.
ще го направя, на ваг ком ми изкара че датчика на хидравличната помпа е заминал, той няма роля в тежеста на волана, само за оборотите при пълен волан.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”