Та на безнин разбрах защо придърпваше - недостиг на гориво заради плочката на газовата ...ок - примирих се .
Но сега почна и на газ да ми го прави ... мамка му и прасе въртях кранчетата като идиот днеска и нищо не стана ... на празен ход прекрасни обороти ... на скорост така ми придърпва че ми иде да го заритам !
Някой да има идея що тъй ?
П.П.: Сложих си конусно филтърче и престана да ми гасне на п.х. и ми харчи по малко.
Г2-89г. - 1.6 - 2Е2 - Ловато . за друго не се сещам.
На бензин го преглътнах но и на газ вече - НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
BAlexandrov написа:Ами...все пак мисля че е от това, но може и свещи...кабели...
Ако е от свещи и кабели няма да държи стабилни обороти а в момента държи перфектни ... но решиш ли да набереш се почва едно замисляне ... от около 2-3 секунди забавяне точно ... не пречи ама е гадно ако речеш да задминаваш .
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pavcho2 написа:BAlexandrov написа:Ами...все пак мисля че е от това, но може и свещи...кабели...
Ако е от свещи и кабели няма да държи стабилни обороти а в момента държи перфектни ... но решиш ли да набереш се почва едно замисляне ... от около 2-3 секунди забавяне точно ... не пречи ама е гадно ако речеш да задминаваш .
Ами не е баш така, ако е в начален етап увеличено разстоянието например...изкарай ги провери или смени, ако скоро не си...
- Pavcho2
- Контакти:
BAlexandrov написа:Pavcho2 написа:BAlexandrov написа:Ами...все пак мисля че е от това, но може и свещи...кабели...
Ами не е баш така, ако е в начален етап увеличено разстоянието например...изкарай ги провери или смени, ако скоро не си...

Иначе ще продължа да върта кранчетата ...хаха

- Pavcho2
- Контакти:
ivo123 написа:газови филтър колега се намира вътре в самия газов клапан, ако е забит не пуска достатъчно количество газ в изпарителя и колкото да увеличаваш кранчето няма да и стига газта. Ако не си го чистил отдавна го отвори,като спреш кранчето на газта от бутилката.
Под секрет да ти кажа че това никога не съм го правил

За винтилчето от долната страна на изпарителя което се развива и от него изтича неква гадост знам ... но за това не бях чувал ...утре ще го подпукам ...

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
ivo123 написа:газови филтър колега се намира вътре в самия газов клапан, ако е забит не пуска достатъчно количество газ в изпарителя и колкото да увеличаваш кранчето няма да и стига газта. Ако не си го чистил отдавна го отвори,като спреш кранчето на газта от бутилката.

да добавя, че по-добре да смениш филтърчето не е нужно да го чистиш.
да не забравиш да сложиш пак магнитчето вътре.
- Pavcho2
- Контакти:
golfer написа:ivo123 написа:газови филтър колега се намира вътре в самия газов клапан, ако е забит не пуска достатъчно количество газ в изпарителя и колкото да увеличаваш кранчето няма да и стига газта. Ако не си го чистил отдавна го отвори,като спреш кранчето на газта от бутилката.
![]()
да добавя, че по-добре да смениш филтърчето не е нужно да го чистиш.
да не забравиш да сложиш пак магнитчето вътре.
Сега ако ми кажеш че не трябва да разглобя и целия изпарител(защото нямам шестограми) ... ще съм най спокойния човек на земята ...хехех

Върни се в “Автогазови уредби”