Passat B5 и B5.5 - подобрения и обща информация за модела
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Re: Passat B5 и B5.5-тунинг,подобрения,ремонти
Да де, аз си го имам, но искам това дето само ги включва като се стъмни! Става дума за късите, иначе на дългите си остава модула за дневни светлини, няма да го барам него.
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Колеги, кой ще ходи на Relax-a?
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
На тая тема и ебахте м....та от спам и чат.
Двама сте най-активни,а за много от нещата за които пишете,има работеща търсачка;
Двама сте най-активни,а за много от нещата за които пишете,има работеща търсачка;
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Zdravko Zankov написа:На тая тема и ебахте м....та от спам и чат.

- betaserk
- Контакти:
То нашето, че стана чат стана ама дето има една приказка, присмял се хърбел на щърбел. Просто аз питах нещо и колегата ни ме разбра, извинявам се 

- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Колеги, днеска гледах един Пасат, но нещо съм озадачен. AVF мотор има ли с 5 скорости. Не съм търсил кода на самия мотор, но на лепенката на капака на ангренажа си пише АВФ, На металната табела на дясното бомбе също. Стикера в багажника пак си е АВФ. Ако е сменявана само кутията, как става като са различни диаметрите на съединителите?
Е за тоя изрод говоря http://www.cars.bg/c1261275
Може да не взема този, но пак ще е Пасат хайлайн. Съжалявам, че продадох предишния, въпреки всички болежки, които могат да ме изненадат.За 135 коня на диното на Брезел преди ремапването не беше зле
Е за тоя изрод говоря http://www.cars.bg/c1261275
Може да не взема този, но пак ще е Пасат хайлайн. Съжалявам, че продадох предишния, въпреки всички болежки, които могат да ме изненадат.За 135 коня на диното на Брезел преди ремапването не беше зле
AWX трябва е кода на такъв пасат с 5-скоростна кутия.
Не съм сигурен, но не знам дали има highline изпълнение с 5 скорости. 100% е правено нещо.
Не съм сигурен, но не знам дали има highline изпълнение с 5 скорости. 100% е правено нещо.
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Значи, хайлайн с 5 скорости има, всеки ден го виждам, но е AVB 101 коня.
Ще ходя да му взема ВИН-номера да го видя как е произведен.
Сега ми идва на акъла да не е бил автоматик, то ще си покаже
Ще ходя да му взема ВИН-номера да го видя как е произведен.
Сега ми идва на акъла да не е бил автоматик, то ще си покаже
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
На лепенката в багажника пише с какви скорости е излязъл от завода.
- betaserk
- Контакти:
С 3 символа(букви и цифри) са обозначени различните екстри както е излязла от завода колата и има сайт в който може да се видят, ето темата ми в която съм дал линк...http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=444347
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Колеги, някой има ли идея и може ли да обясни как се прави центровка на помпата на AFN?
Понеже смених ангренажен ремък и уж я докарах на белези обаче на студен двигател пали трудно, на топъл - още по-трудно... Закачих я с VCDS и графиката е извън скалата, а програмата казва, че предварението е прекалено голямо...
Понеже смених ангренажен ремък и уж я докарах на белези обаче на студен двигател пали трудно, на топъл - още по-трудно... Закачих я с VCDS и графиката е извън скалата, а програмата казва, че предварението е прекалено голямо...
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Как изглежда графиката ти? Можеш ли един скрийшон да ни направиш?
Ако по белези всичко е точно, финната настройка се прави на топъл двигател. Развиваш 3-те болта на главата на помпата и на лаптопа трябва да докараш като тази графика.

... но с една идея по-нагоре, за да не ги правиш като мен 2 пъти
Трябва да си между зелената и синята линия.
Ако по белези всичко е точно, финната настройка се прави на топъл двигател. Развиваш 3-те болта на главата на помпата и на лаптопа трябва да докараш като тази графика.

... но с една идея по-нагоре, за да не ги правиш като мен 2 пъти

-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Тайминга ми е около 200(!).. Тоест на графиката се вижда само вертикалната линия (тоест тази, която показва температурата на горивото), хоризонталната е някъде на майната си...
Знам, че трябва да е между синята и зелената линии. Въпроса е как да я докарам. Кои болтове трябва да развия и как точно трябва да я местя?
Между другото тоя тайминг 200 ме навежда на мисълта дали не съм объркал белезите нещо...
Знам, че трябва да е между синята и зелената линии. Въпроса е как да я докарам. Кои болтове трябва да развия и как точно трябва да я местя?
Между другото тоя тайминг 200 ме навежда на мисълта дали не съм объркал белезите нещо...
- Комшията
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател:
Днес при сваляне на задна гума стана лек гаф,крика поддаде и диска се подпря във вътрешността на джантата тъкмо преди да я махна и сложа под колата.Щеше белята да е голяма ако не беше самата джанта може ли диска при такъв случай да се изкриви щетата беше само изкривена ламарина зад диска(не и знам името сега) изправяне и това е.След тръгване се чу леко протъркване като че ли идва от там да не би опира някъде утре смятам да му направя пак наново преглед че след този резил не можах да мисля трезво.
здравейте колеги понеже съм нов във форума и не знам къде да търся искам да попитам следното сложих си газова уредба zavoli преди месец и сега се връщам от море с 38 литра газ минах 330км. на включен климатроник и средна скорост 90-130км според вас нормално ли е? Пасата е Б5.5, 2.0, 131 кс.