Голф4 tdi 90кс.AGRВъпрос относно указателя на температурата?
- ел.техника
- Автомобил: GOLF4 TDI
- Двигател: AGR
Голф4 tdi 90кс.AGRВъпрос относно указателя на температурата?
Моля за съвет по следния казус.А именно,от известно време забелязвам,че стрелката на температурата от 90 градуса изведнъж ми пада до нула,след известно време пак се връща.Подмених датчика за температурата на двигателя,но днес както си карах пак същия проблем.Размърдах буксата на датчика ,но нищо.Климатика беше пуснат през цялото време.Забелязах,че след пускане на климатика стрелката пада след около 5,10 минути.След изгасяване на автомобила и съответно климата, след около 5 минути,стрелката за около 30сек. се придвижи до 90 градуса.Въпроса ми е да те би да има в таблото някое съпротивление,което да се влияе от ниската температура?И ако някой се е сблъсквал с такъв проблем,да пише.Благодаря ви.
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Re: Голф4 tdi 90кс.AGRВъпрос относно указателя на температур
Митак, свали, отвори и разгледай таблото. Виж буксата как е.
Лошото е, че не може лесно да пробваш друго табло заради имобилайзера
"Масата" на двигателя виж как е под акумулатора
Лошото е, че не може лесно да пробваш друго табло заради имобилайзера
"Масата" на двигателя виж как е под акумулатора
Аз имах подобен проблем ( движение на стрелката от 0 до 90 и обратно ) и причината беше в кабелите към датчика. Тандем помпата ми прокапа и нафтата беше скапала кабелите, на темп. датчик и на скоростомера.
- ел.техника
- Автомобил: GOLF4 TDI
- Двигател: AGR
Първо ще огледам кабелите на буксата към датчика и ще напръскам с контактен спрей.Лошото е,че са отзад на мотора и е много несгодно.Накрая да остане таблото....Вчера направи същия номер и без вкл.климатик.Явно не се влияе от него.
Върни се в “Дизелови агрегати”