П.П. Не превръщайте темата в безсмислен спор.

stefan4o написа:2015 година да си купиш кола без климатик... трябва да си голям олдскуул маниак
stefan4o написа:2015 година да си купиш кола без климатик... трябва да си голям олдскуул маниак
radi_nrj написа:Потресен съм от хората, които обясняват, че от климатика се настивало и тем подобни. То в тоя ред на мисли с водата можеш и да си утолиш жаждата, и да е удавиш. Всичко зависи от начина на употреба![]()
![]()
По темата: Ако имам кола без клима ще си правя сметка кога ще пътувам на дълго. Все ще избирам ранните часове на деня, с климатик тръгваме когато сме готови. Последното ми дълго пътуване Сливен -> София беше в най-големите жеги. Климатроника на 24, в колата приятно и никой включително и 7 месечната ми дъщеря не настина.
С климатика същото, ако ти духа прекалено студено може или да звъртиш духалките да не духат в теб, или да намалиш вентилатора или да мръднеш клапата топло/студено да вдигне малко температурата на въздуха влизащ в купето. Ама затова се иска малко човек да мисли.
gugun4u написа:при положение, че коли със, се срещат във всеки ценови клас.
инжектопляктор написа:gugun4u написа:при положение, че коли със, се срещат във всеки ценови клас.
Има. Но в ниският ценови клас обикновено климатикът не работи или не е добре поддържан. Имам познат, който си купи кола за близо 5500лв и сега като трябва да даде 200лв за радиаторче и зареждане - не го прави. И се пече в жегата.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 40 госта