Реших,че ми трябва надеждна,проста и невзрачна евридейка и работяга.Спрях се на Golf 3 комби със мотора 1.9 TDI,после реших,че като ще е гарга,да е рошава и почнах да търся Syncro,единствените ми изисквания бяха да има климатик и теглич,а и да не е бял.
  Реших,че ми трябва надеждна,проста и невзрачна евридейка и работяга.Спрях се на Golf 3 комби със мотора 1.9 TDI,после реших,че като ще е гарга,да е рошава и почнах да търся Syncro,единствените ми изисквания бяха да има климатик и теглич,а и да не е бял.  Та си харесах моята в нета,отидох в Бяла Слатина и я взех,1997 година,предни ел.стъкла,климатика,теглич,белия километраж и разбира се Syncro и матор 1.9 TDI,със код 1Z,ако не се лъжа.Най-голямо впечатление ми направи мотора,много хубава работа,няма паразитни шумове,само типичното си тракане,грам не изпушва отзад,на пълната газ,без газ,топъл,студен,отзад нищо,само чисти шумата с ауспуха
 Та си харесах моята в нета,отидох в Бяла Слатина и я взех,1997 година,предни ел.стъкла,климатика,теглич,белия километраж и разбира се Syncro и матор 1.9 TDI,със код 1Z,ако не се лъжа.Най-голямо впечатление ми направи мотора,много хубава работа,няма паразитни шумове,само типичното си тракане,грам не изпушва отзад,на пълната газ,без газ,топъл,студен,отзад нищо,само чисти шумата с ауспуха   ,не съм очаквал такова нещо,но факт.Километрите по табло са близо 280 000,надявам се реални,остава и да е връщана.
 ,не съм очаквал такова нещо,но факт.Километрите по табло са близо 280 000,надявам се реални,остава и да е връщана.  Това разбира се,изобщо не ме бърка,оттук нататък се почва безкомпромисна поддръжка.
 Това разбира се,изобщо не ме бърка,оттук нататък се почва безкомпромисна поддръжка.Стига толкова изписани глупости от мен,ето малко снимки на кенефчето,

Много си е лачено голфчето..
 Много си е лачено голфчето..  

Със здраве да ги джиткаш, и по-често да чисти шумата с ауспуха, че да не се налага да чистиш геометрия!
  Със здраве да ги джиткаш, и по-често да чисти шумата с ауспуха, че да не се налага да чистиш геометрия!  

За съжаление колата е от Австрия,като цяло каквото съм гледал по обявите,все е от Германия и Австрия,явно в Италия не се радват на Syncro.Има някои забележки отдолу,но всичко е в начален стадии,просто си трябва поддръжка,като я взех беше още със солта отдолу,явно е доста трудно да се наведеш с водоструйката и да близнеш отдолу,ама здраве да е,ще я нагласим.Като цяло реших,че ме устройва с тези забележки,всичко го видях още в автокъщата,но реших,дето ще обикалям да гледам други кенефи,да я взема тая и да си я направя както трябва.
 За съжаление колата е от Австрия,като цяло каквото съм гледал по обявите,все е от Германия и Австрия,явно в Италия не се радват на Syncro.Има някои забележки отдолу,но всичко е в начален стадии,просто си трябва поддръжка,като я взех беше още със солта отдолу,явно е доста трудно да се наведеш с водоструйката и да близнеш отдолу,ама здраве да е,ще я нагласим.Като цяло реших,че ме устройва с тези забележки,всичко го видях още в автокъщата,но реших,дето ще обикалям да гледам други кенефи,да я взема тая и да си я направя както трябва.