Реших,че ми трябва надеждна,проста и невзрачна евридейка и работяга.Спрях се на Golf 3 комби със мотора 1.9 TDI,после реших,че като ще е гарга,да е рошава и почнах да търся Syncro,единствените ми изисквания бяха да има климатик и теглич,а и да не е бял.
Та си харесах моята в нета,отидох в Бяла Слатина и я взех,1997 година,предни ел.стъкла,климатика,теглич,белия километраж и разбира се Syncro и матор 1.9 TDI,със код 1Z,ако не се лъжа.Най-голямо впечатление ми направи мотора,много хубава работа,няма паразитни шумове,само типичното си тракане,грам не изпушва отзад,на пълната газ,без газ,топъл,студен,отзад нищо,само чисти шумата с ауспуха
,не съм очаквал такова нещо,но факт.Километрите по табло са близо 280 000,надявам се реални,остава и да е връщана.
Това разбира се,изобщо не ме бърка,оттук нататък се почва безкомпромисна поддръжка.Стига толкова изписани глупости от мен,ето малко снимки на кенефчето,

Много си е лачено голфчето.. 
За съжаление колата е от Австрия,като цяло каквото съм гледал по обявите,все е от Германия и Австрия,явно в Италия не се радват на Syncro.Има някои забележки отдолу,но всичко е в начален стадии,просто си трябва поддръжка,като я взех беше още със солта отдолу,явно е доста трудно да се наведеш с водоструйката и да близнеш отдолу,ама здраве да е,ще я нагласим.Като цяло реших,че ме устройва с тези забележки,всичко го видях още в автокъщата,но реших,дето ще обикалям да гледам други кенефи,да я взема тая и да си я направя както трябва.