заглавието mod edit: golfer
шум на място при отпуснат съединител ?
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
шум на място при отпуснат съединител ?
Zdraveite pichove az sam ot Veliko Tarnovo i karam vw jetta 2 do sega ne sam imal seriozni problemi,no savsem naskoro ushite mi doloviha stranen shum.Sha vi obiasnia za kvo stava duma:pri zapalvane na dvigatelq v nepodvijno sastoiani se chuva dosta drazneshto chagarkane i zabeliqzah che kogato natisna saedinitelq to spira da se chuva,kogato go otpusna pak zapochva.Pls spodelete vasheto vijdane po vaprosa.........
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
checheneca написа:ok pich ama kak da ti obqsnq che nqmam kirilica a kogato shtrakna na preobrazovatelq KREDOR mi izkarva "Service Unavailable". Da i na mene mi se iska da pisha na kirilica no uvi neshte ......
Инсталирай си ве...ето линк.
http://ironmouse.data.bg/Software/FlexT ... 0crack.zip
PACO
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
paco написа:checheneca написа:ok pich ama kak da ti obqsnq che nqmam kirilica a kogato shtrakna na preobrazovatelq KREDOR mi izkarva "Service Unavailable". Da i na mene mi se iska da pisha na kirilica no uvi neshte ......
Инсталирай си ве...ето линк.
http://ironmouse.data.bg/Software/FlexT ... 0crack.zip
PACO
Е ти па му пробута най якото решение с което да си омаже машината....а дори не го попита ква му е ОС, представи си че не е уиндоус...
Ето тук е описано всичко което ти трябва да знаеш, за да подкараш кирилицата на уиндоус:
http://injinera.bgplus.com/na4alo.htm
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
-
iliq_petkov
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
FreAk написа:лагер на съединителя......................най добре смени всичко комплект(феродоф, притискател и лагер)
Да ама може и да няма лагер !!!Щото при обратния съединител няма коаксиален лагер!Тогава лошооооо!Вероятно се касае за лагери на дифЕренциала!-СОБСТВЕН ОПИТ!Провери какъв модел ти е съединителя и ако няма коаксиален лагер-сори братко-но нова скоростна кутия.НЕ СЕ ШАШКАЙ-СМЕНЯ СЕ ЛЕСНО И Не Е СКЪПА-250 ДО 300 ЛЕВА НА СТАРО(ТЪРСИ ТАКАВА ОТ ПРЯСНО КАТАСТРОФИРАЛА КОЛА И ДА НЕ Е ОТЕДЕЛЕНА ОЩЕ ОТ ДВИГАТЕЛЯ!)
нЕ СЕ ЛЪЖИ ДА ПРАВИШ РЕМОНТ наСКОРОСТНА КУТИЯ -ПО СКЪПО И С НЕСИГУРЕН И НЕТРАЕН ЕФЕКТ!
petev написа:нЕ СЕ ЛЪЖИ ДА ПРАВИШ РЕМОНТ наСКОРОСТНА КУТИЯ -ПО СКЪПО И С НЕСИГУРЕН И НЕТРАЕН ЕФЕКТ!
Седи мирен батко и не викай толкова с тея главни букви
Двата лагера са 80 лева и работата 50 лева = 130 лева
Кво се хвърляте на тая втора употреба?!?!Как ли пък ше намери прясно катастрофирал същия аУтомобил!Втората употреба е котка в чувал,а разликата не е малка от ремонта!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”