connor cane, ето едно търсене в
mobile.de, ограничено по параметрите, които търся - 2008+ година, дизел, ръчни скорости, комби, до 250000км, от частни лица. Има доста добри коли, изборът определено е богат, стига да знае човек какво точно иска. Цените мисля, че напълно отговарят на състоянието на автомобилите. Друго нещо, което ми харесва из немските обяви, е че масово в заглавието на обявата е посочено и нивото на оборудване (напр. Sportline) и човек лесно може да отсява обявите. В България веднъж, че почти няма избор на автомобили, а пък гробниците, които са по обявите, са всичките "перфектни, сядаш и караш", всичките са по описание пълни с екстри, а на живо не стават за нищо. Това за мен си е направо обида към хората, които искат да си намерят читав автомобил.
Благодаря за предложението за помощ с немския, ще го имам предвид и при нужда - ще пиша.
Вълчан, аз гледам само от частни лица в Германия, изключил съм официалните представителства. Там винаги цената е по-висока. Предполагам, има защо да е така.
stoev87, за момента гледам предимно 140к.с., просто са повече като брой предлагани автомобили, попадащи в зададените от мен критерии. Но ще послушам съвета ти и ще се оглеждам и за подходящ екземпляр 170к.с. Сигурен съм, че ще върви доста прилично. Като дизайн ми харесва и Ауди, и Пасат, може би Ауди съвсем малко повече, но и пасатът, поне за мен, има много приятен вид, съвременен, така да се каже.