Както пише в заглавието на темата,имам проблем с неработещ темпомат на Голф 3 VR6 синхро.
Колата е при мен отскоро и след обслужването на мотора,дойде ред на пробването на екстрите...За съжаление,темпомата не функционира.Инфото,което имам до момента е,че е електро-механичен и не може да се проследи проблема чрез диагностика/може и да бъркам/.След първоначален оглед около педалите,всичко си е там,не е пипано...вакууми,ключета,кабели и т.н.Помпата си е под левия калник и е свързана с кабели и маркуча за вакуума.Управлинието си е на мястото,под лявата духалка в купето.Всичко си е на мястото,но не сработва...
Потърсих инфо през търсачката,но не открих решения на проблема.Наскоро купих друг комплект,монтирах го в друга кола,но и там не работи/може и той да е прецакан/.
Молбата ми е,ако има колеги,които са оправяли въпросната екстра,да споделят от къде да почна и евентуално къкъв може да е проблема и как се отстранява...помпа,управление,захранване и т.н.?Как може да се тества,без колата да е в движение или само на подемник?
Благодаря!