Кое Мултифункционално Устройство да избера?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм със скенер Canon N670U, принтера ми е Brother HL-2030....скенера е на 5 години, принтера на година и 3 месеца. Ако едно от двете се развали - мога да го пратя на ремонт и да си ползвам другото. Ама ако си взема такъв уред, оставам и без скенер и без принтер - а нема нужда. Освен това, скенера ми се държи вертикално, дефакто никво место не заема, като го събера с местото заемано от принтера надали се получава повече отколкото при тоя уред. Така че, за спестяване на място не им говорете. Не на последно място - лазерния принт е по евтин, независимо, че изглежда по скъп. Както и при мастилните може да си ги пълниш - тук колегата My много ми помогна и за 20 лева получаваш дефакто тонер за 2500 копия. Всеки може да си направи самсметката. Да не говориме за качеството....ако тея доводи не ви стигнат - купете си мултифункционно лайно
ПС. Да не си помисли някой, че съм се ядосал, просто си защитавам гледната точка

ПС. Да не си помисли някой, че съм се ядосал, просто си защитавам гледната точка

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
За домашен принтер/скенер са добри тези джаджи. Все пак няма да се печатат или сканират хиляди копия на месец. Реално погледнато, консуматива в джаджата струва около 60 лева, веднага следва извода, че самото устройство е от порядъка на 100 лева. Дори и да се прецака след 2 години домашна употреба, устройствата които ще има на пазара тогава, ще са много по-евтини, по-съвършенни и с по-евтини консумативи
а и трябва да се знае, че тези устройства не са вечни
ХП-то ми харесва повече, въпреки, че нямам големи наблюдения над Canon-a. При правилна експлоатация, примерно черната глава може да се зарежда над 10 пъти, като мастилото за тази операция струва около 5 лева
, реално даже и с лазерен принтер не може да се постигне такава себестойност на копие (говорим за модели под 1000 евро).

ХП-то ми харесва повече, въпреки, че нямам големи наблюдения над Canon-a. При правилна експлоатация, примерно черната глава може да се зарежда над 10 пъти, като мастилото за тази операция струва около 5 лева

- MamaMy
- Автомобил: Galaxy
- Двигател: AUY 2003г
Ако на някой му имате зъб, подарете му едно такова 3 в нищо
.
Ако няма на къде да се мърда и вече си се прежалил вземи Канона. Поне няма да оставаш без нищо когато ти гори лампата на скенера на НР-то. За евтините мастила ще ме прощавате всички. 1 литър струва 65 лева, но всички нови модели имат чипове на патроните и изведнъж греда. Всяко зареждане = кило злато
. Те производителите по цяла нощ не спят и си мислят как да ви изнудват с оригинални консумативи и как да ви прилъжат с ефтино устройство с безброй функции от които половината съвсем неудачни и ненужни ... Погледнете си мобилните телефони и си помислете колко % са останали телефони ...
Ха сега се свестете и тичайте да си вземете най-ефтиния скенер и отделно пак така принтер, та като са ви скъпи консумативите или се скапят да не ви е яд да го пуснете от балкона

Ако няма на къде да се мърда и вече си се прежалил вземи Канона. Поне няма да оставаш без нищо когато ти гори лампата на скенера на НР-то. За евтините мастила ще ме прощавате всички. 1 литър струва 65 лева, но всички нови модели имат чипове на патроните и изведнъж греда. Всяко зареждане = кило злато

Ха сега се свестете и тичайте да си вземете най-ефтиния скенер и отделно пак така принтер, та като са ви скъпи консумативите или се скапят да не ви е яд да го пуснете от балкона

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
My написа:Ако на някой му имате зъб, подарете му едно такова 3 в нищо.
Ако няма на къде да се мърда и вече си се прежалил вземи Канона. Поне няма да оставаш без нищо когато ти гори лампата на скенера на НР-то. За евтините мастила ще ме прощавате всички. 1 литър струва 65 лева, но всички нови модели имат чипове на патроните и изведнъж греда. Всяко зареждане = кило злато. Те производителите по цяла нощ не спят и си мислят как да ви изнудват с оригинални консумативи и как да ви прилъжат с ефтино устройство с безброй функции от които половината съвсем неудачни и ненужни ... Погледнете си мобилните телефони и си помислете колко % са останали телефони ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”