Кое Мултифункционално Устройство да избера?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Сря 31 яну 2007 13:12

Е добре де зависи от машините все пак :) .... нали говорим за среден клас.... зе за хай енд....

Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varkulaka » Сря 31 яну 2007 13:19

buFka написа:Вземи си отделно принтер и скенер :)

подкрепям :да:

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Сря 31 яну 2007 13:45

Аз съм със скенер Canon N670U, принтера ми е Brother HL-2030....скенера е на 5 години, принтера на година и 3 месеца. Ако едно от двете се развали - мога да го пратя на ремонт и да си ползвам другото. Ама ако си взема такъв уред, оставам и без скенер и без принтер - а нема нужда. Освен това, скенера ми се държи вертикално, дефакто никво место не заема, като го събера с местото заемано от принтера надали се получава повече отколкото при тоя уред. Така че, за спестяване на място не им говорете. Не на последно място - лазерния принт е по евтин, независимо, че изглежда по скъп. Както и при мастилните може да си ги пълниш - тук колегата My много ми помогна и за 20 лева получаваш дефакто тонер за 2500 копия. Всеки може да си направи самсметката. Да не говориме за качеството....ако тея доводи не ви стигнат - купете си мултифункционно лайно mhihi

ПС. Да не си помисли някой, че съм се ядосал, просто си защитавам гледната точка :)

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 31 яну 2007 16:05

buFka написа:ПС. Да не си помисли някой, че съм се ядосал, просто си защитавам гледната точка :)

spam С тоя аватар... приемам ти гледната точка преди да си се ядосал mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 31 яну 2007 16:38

За домашен принтер/скенер са добри тези джаджи. Все пак няма да се печатат или сканират хиляди копия на месец. Реално погледнато, консуматива в джаджата струва около 60 лева, веднага следва извода, че самото устройство е от порядъка на 100 лева. Дори и да се прецака след 2 години домашна употреба, устройствата които ще има на пазара тогава, ще са много по-евтини, по-съвършенни и с по-евтини консумативи :idea: а и трябва да се знае, че тези устройства не са вечни :idea:

ХП-то ми харесва повече, въпреки, че нямам големи наблюдения над Canon-a. При правилна експлоатация, примерно черната глава може да се зарежда над 10 пъти, като мастилото за тази операция струва около 5 лева :shock , реално даже и с лазерен принтер не може да се постигне такава себестойност на копие (говорим за модели под 1000 евро).

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Сря 31 яну 2007 16:44

:да:

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Чет 01 фев 2007 9:11

пич вземи си някъв скенер на Canon и лазерен на HP, след 3-4 години да ни споминаш с добро :wink:

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Чет 01 фев 2007 9:23

в къщи ползвам ХП по-стария модел, и мога да кажа че си ми върши чудесна работа, особено копир фунцията му :)

Потребителски аватар
MamaMy
Автомобил: Galaxy
Двигател: AUY 2003г

Мнениеот MamaMy » Пет 02 фев 2007 3:58

Ако на някой му имате зъб, подарете му едно такова 3 в нищо :twisted: .
Ако няма на къде да се мърда и вече си се прежалил вземи Канона. Поне няма да оставаш без нищо когато ти гори лампата на скенера на НР-то. За евтините мастила ще ме прощавате всички. 1 литър струва 65 лева, но всички нови модели имат чипове на патроните и изведнъж греда. Всяко зареждане = кило злато :D . Те производителите по цяла нощ не спят и си мислят как да ви изнудват с оригинални консумативи и как да ви прилъжат с ефтино устройство с безброй функции от които половината съвсем неудачни и ненужни ... Погледнете си мобилните телефони и си помислете колко % са останали телефони ...
Ха сега се свестете и тичайте да си вземете най-ефтиния скенер и отделно пак така принтер, та като са ви скъпи консумативите или се скапят да не ви е яд да го пуснете от балкона :wink:

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пет 02 фев 2007 7:36

My написа:Ако на някой му имате зъб, подарете му едно такова 3 в нищо :twisted: .
Ако няма на къде да се мърда и вече си се прежалил вземи Канона. Поне няма да оставаш без нищо когато ти гори лампата на скенера на НР-то. За евтините мастила ще ме прощавате всички. 1 литър струва 65 лева, но всички нови модели имат чипове на патроните и изведнъж греда. Всяко зареждане = кило злато :D . Те производителите по цяла нощ не спят и си мислят как да ви изнудват с оригинални консумативи и как да ви прилъжат с ефтино устройство с безброй функции от които половината съвсем неудачни и ненужни ... Погледнете си мобилните телефони и си помислете колко % са останали телефони ...
Ха сега се свестете и тичайте да си вземете най-ефтиния скенер и отделно пак така принтер, та като са ви скъпи консумативите или се скапят да не ви е яд да го пуснете от балкона :wink:

:applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”