mmdim написа:Пали веднага. Проблема се появява изведнъж и неочаквано. Явно ще си ходя някъде де ми мерят токовете. Аз самият не съм разбирач. Каквото и да е, надявам се да го открият.
виждаш че всеки тук ти дава някакъв акъл...и са прави момчетата...от много неща може да е.....и аз не съм голям разбирач,но започни както си му е реда...първо провери дали е в ред всичко което ти зарежда акумулатора,ако ти зарежда нормално, виж всичко в колата което ти дърпа ток:музики,светлини(имай предвид че сега както знаеш и денем караме на светлини),отопление,вътрешно осветление и т.н....нека ти измерят как ти зарежда при консумацията на всеки един от тези елементи поотделно и като ги включиш всички заедно..ако проблемът не изникне и дотук всичко е ок,провери дали акумулаторът ти се разрежда докато колата е в покой.аз бих си направил следния тест:ако няма да я палиш 2-3 дена,просто откачи едната клема на акумулатора... след 2-3 дена измери акумулатора и ще видиш как е..ако всичко е ок,значи нещо в колата ти(от сорта на музика,лампичка или аларма) действително не изключва и ти дърпа ток(тогава лесно ще ти открият какво е...ако пък акумулаторът ти е паднал,тогава проблема наистина е в него...предишния ми уж чистонов акумулатор се скапа напълно за половин година.