Давате ли на жените си .....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Возят ли ви половинките ви.

ДА
211
52%
НЕ
191
48%

Общо гласове: 402
bolar1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bolar1 » Пет 18 мар 2005 20:25

никога не и давам

2VW
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 2VW » Пет 18 мар 2005 21:09

Давам на жена ми да кара, когато се наложи, не отказва, ама и не се натиска. Не й харесва аз как карам, но ме търпи. И аз не я харесвам как кара, много ме изнервя, ама това е положението - кара.

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Пет 18 мар 2005 21:19

ха ха ха , та аз имах книжка и кола преди мъжа ми и се го возех близо 2 години, а когато той взе книжка имах вече зад гърба си 100000 км. Винаги съм карала и аз колата без да ми се налага да питам, а сега с двете коли няма проблем:) и си ги разменяме.
Никога не съм спирала да карам и мъжете, който се возят при мен се кефят как карам :wink:

Потребителски аватар
HF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот HF » Съб 19 мар 2005 1:52

divna_ написа:ха ха ха , та аз имах книжка и кола преди мъжа ми и се го возех близо 2 години, а когато той взе книжка имах вече зад гърба си 100000 км. Винаги съм карала и аз колата без да ми се налага да питам, а сега с двете коли няма проблем:) и си ги разменяме.
Никога не съм спирала да карам и мъжете, който се возят при мен се кефят как карам :wink:

ОФФ: много малко жени познавам като теб, ще се радвам ако са повече

Потребителски аватар
ScarFace™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ScarFace™ » Съб 19 мар 2005 8:52

Ми и аз давам само на полигона.Иначе има жени дет могат да карат вярно е че са разсеяни повече от мъжете ама на моменти са и по-предпазливи:)Ама повечето ми приятелки с коли са ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!!!!!Едната примерно баща и и взе колата щото момичето имаше само 7 катастрофки лекинки ама за 13 месеца!!!!При нея важи правилото че и на сняг и на дъжд може да се кара с над 100 из софия с токче дет сигурно е поне 10 см:)Та на тая въпросната мадама и взеха книжката след последния удар който беше малко челен при десен завой ама в кола спряла в дясната си лента!!!!!Така че ако ме разбирате правилно има 0.001% дет ги бива, другите дет не ги бива - Айде мацки моля ви да си седите на дясната седалка и да си гледкате кротко напред през стъклото:)И не искам да обидя никой де, жените във форума могат да карат:)

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Съб 19 мар 2005 11:20

На който му попадне "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния" да я прочете внимателно. Там е описано и обяснено всичко подробно и достъпно. Ще видите как след това много неща ще изглеждат по друг начин!!

Потребителски аватар
Rado
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Rado » Пон 21 мар 2005 21:23

На женами и купих едно синхро ела да видите кво прави прес зимата само с вратите на преде го кара
Не не ме е страх при моита даже се кефа

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Пет 15 апр 2005 10:32

леле, лелееее, на какво ли не се начетох тука :D :D :D . Да си кажа правичката нищо че съм жена, когато видя жена в кола около мен, винаги съм нащрек. Има някои така са се одървили, че все едно карат трактор братче и по-добре ляв мигач и с 300 отколкото да кротиш след нея защото незнаеш какво ще й дойде наум в следващия момент! Но иначе има жени които карат по-добре дори и от някои мъже :lol: :wink:

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Пет 15 апр 2005 10:44

tedy написа:леле, лелееее, на какво ли не се начетох тука :D :D :D . Да си кажа правичката нищо че съм жена, когато видя жена в кола около мен, винаги съм нащрек. Има някои така са се одървили, че все едно карат трактор братче и по-добре ляв мигач и с 300 отколкото да кротиш след нея защото незнаеш какво ще й дойде наум в следващия момент! Но иначе има жени които карат по-добре дори и от някои мъже :lol: :wink:

брех ;) те таквози нещо не вервах че ше прочета - и то написано от жена ... брех цццццц ...

... иначе аз лично смятам, че тва е поредния мит, с който сме свикнали да живейм - и при жените, и при мъжете си има, и бели, и черни офси ;)

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

АБСУРД БЕЗ КРАКА И РЪЦЕ ДА ОСТАНА ПАК НЯМА ДА ДАМ

Мнениеот nii » Пет 15 апр 2005 21:19

Начи да не се обиждат мацките тука, ама на жена мойта кола няма да дам ПОЖИЗНЕНО, дори "добрите шофьорки" които познавам поне веднъж месечно ми се обаждат: "абе ники тука спуках гума" отивам брато джантата квадратна :shock: с парче асфалт забит в борда eyecrazy . питам "ти през дупка мина ли ма?" а оная " не бе тя така от самосебе си :dontknow: " абе я сиктир през седмица им помагам сменям брони гуми мигачи и фарове (щото ако не помагам не пускат с@кс) ама на моята кола - НИКОГА

п.с. танк да си купя пак няма да го дам на жена

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Re: АБСУРД БЕЗ КРАКА И РЪЦЕ ДА ОСТАНА ПАК НЯМА ДА ДАМ

Мнениеот NovobranecGT » Пет 15 апр 2005 21:56

nii написа:Начи да не се обиждат мацките тука, ама на жена мойта кола няма да дам ПОЖИЗНЕНО, дори "добрите шофьорки" които познавам поне веднъж месечно ми се обаждат: "абе ники тука спуках гума" отивам брато джантата квадратна :shock: с парче асфалт забит в борда eyecrazy . питам "ти през дупка мина ли ма?" а оная " не бе тя така от самосебе си :dontknow: " абе я сиктир през седмица им помагам сменям брони гуми мигачи и фарове (щото ако не помагам не пускат с@кс) ама на моята кола - НИКОГА

п.с. танк да си купя пак няма да го дам на жена

Mи много ясно, пък и той танка е с толкова много лостове и ръчки, че едва ли ще знаят кво да ги правят mhihi Никога не бих си поверил колата в ръцете на жена, и на чужда кола не бих пожелал такава участ, то за да се кара трябва доста мозък, съобразителност и координация, които липсват на повечето жени :roll: Повечето не могат да контролират тялото си като хората, че кво остава за колата, тя колата сама си върви :evil:

Katerina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Katerina » Пет 13 май 2005 8:57

Dnes se registrirah i tova beshe parvata tema koqto pro4etoh.:)))
Spodelqm mnenieto kato cqlo 4e jenite sa po-loshi shofiori ot mujete - tova e vqrno.No zasto - bez da obijdam nikoi i se izvinqvai ako zasegna nqkoi - zastoto mujete sa po orientirani i koordinirani - PRAVILNO! Mujete trudno mislqt za 3-4 nesta ednovremenno, ako imat problem gi zabolqva glava, izmarqt se adski lesno, iznervqt se ... te prosto kogato pravqt nesto, pravqt samo tova i sa dobri v tova koeto pravqt.:) Jenite sme - na vsqka mandja merodiq. Trugvame za rabota, no vmesto da mislim kakkarame i da gledame kolite okolo nas nie si spomqname kak priqtelq ni v4era se e darjal, kakvo e kazal, koga e legnal, 4e ne sme iz4istili, kakvo ste sgotvim dove4era, kakvo ste hapnem na obqd, zastoto eto na pak sme ka4ili nqkoe i drugo kilo ...... a ako sme i kokoni --ooo ujas - ama dobre li izgeljdam, dali si slojih pravilno 4ervilo 4e barzah....
Tova e parva pri4ina - MISLENETO na edin muj i edna jena sa razli4ni. Ima izklu4eniq - MNOGO, no kato cqlo e taka. Na jenite nqkak si ne ni stiga da mislim samo za edno nesto - razbira se tova hem e dobre, hem za neto koeto iziskva palna koordinatsiq ne e. No edna jena na koqto e dadena vuzmojnost da se nau4i - tq ste stane dobar shofior!!! Neza visimo kakuv tip e. Zastoto vsi4ko v tozi jivot idva ot nasadenite ni kompleski. Ti se rajdash jena, iskash da karash ioste kato se ka4ish za parvi pat na volana se zapo4va - vie jenite ste rodeni da rajdate deca, da gotvite... a ne da karate koli - edno vreme ne e imalo jeni shofiori po prostata pri4ina 4e ne im e trqbvalo - te sa bili domakini. TOva e ostanalo s vremeto - i akto po4ne oste instruktura da ti go nasajda, basta ti, gadjeteo ... ti pridobivash kompleks i v edin moment ti stava trudno da se koncentrirash to4no zastoto sa ti KAZALI 4e ti e trudno. Ako basta ti te e nsar4aval, ako instruktura ti e bil muj na mqsto, ako izpitvastiq te e ocenil, ako imash vazmojnost za li4en avtomobil ili muja do tebe da te nasur4ava - ili s edna duma ako horata okolo teb ne robuvat na predrazsudatsi vseki ste stane dobar shofior! Razbira se stiga da ima jelanie vuobste da kara.:)))))))))))))))))))))))

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Пет 13 май 2005 9:11

първо: добре дошла ;) тук дамите са на особена почит вярвам, че ще ти е приятно
второ: напълни ми душата ;) рядко съм виждал жена така откровено да говори - хвала

и трето: понеже си нова позволи ми да те помоля да хфърлиш един поглед на кратките правилца, намиращи се вдясно от полето за писане на отговор и по-специално на т.1

айде пак добре дошла ;)

Katerina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Katerina » Пет 13 май 2005 9:18

Благодаря за топлото посрещане и страшно много се извинявам за това че не писах на кирилица. :)
Поввече няма да се повтори. :oops:

Потребителски аватар
pampy_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pampy_mc » Пет 13 май 2005 9:31

Е аз искам да я науча поне малко преди да запише курсовете,ама като се качи в Passata на лявата седалка и като погледне на зад и вдига раце и казва че тоя(тролей)нещте да го подкара :lol: а как искам да ме повозва от време на време :cry:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”