Давате ли на жените си .....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
ха ха ха , та аз имах книжка и кола преди мъжа ми и се го возех близо 2 години, а когато той взе книжка имах вече зад гърба си 100000 км. Винаги съм карала и аз колата без да ми се налага да питам, а сега с двете коли няма проблем:) и си ги разменяме.
Никога не съм спирала да карам и мъжете, който се возят при мен се кефят как карам
Никога не съм спирала да карам и мъжете, който се возят при мен се кефят как карам

divna_ написа:ха ха ха , та аз имах книжка и кола преди мъжа ми и се го возех близо 2 години, а когато той взе книжка имах вече зад гърба си 100000 км. Винаги съм карала и аз колата без да ми се налага да питам, а сега с двете коли няма проблем:) и си ги разменяме.
ОФФ: много малко жени познавам като теб, ще се радвам ако са повече
- ScarFace™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми и аз давам само на полигона.Иначе има жени дет могат да карат вярно е че са разсеяни повече от мъжете ама на моменти са и по-предпазливи:)Ама повечето ми приятелки с коли са ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!!!!!Едната примерно баща и и взе колата щото момичето имаше само 7 катастрофки лекинки ама за 13 месеца!!!!При нея важи правилото че и на сняг и на дъжд може да се кара с над 100 из софия с токче дет сигурно е поне 10 см:)Та на тая въпросната мадама и взеха книжката след последния удар който беше малко челен при десен завой ама в кола спряла в дясната си лента!!!!!Така че ако ме разбирате правилно има 0.001% дет ги бива, другите дет не ги бива - Айде мацки моля ви да си седите на дясната седалка и да си гледкате кротко напред през стъклото:)И не искам да обидя никой де, жените във форума могат да карат:)
- tedy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
леле, лелееее, на какво ли не се начетох тука
. Да си кажа правичката нищо че съм жена, когато видя жена в кола около мен, винаги съм нащрек. Има някои така са се одървили, че все едно карат трактор братче и по-добре ляв мигач и с 300 отколкото да кротиш след нея защото незнаеш какво ще й дойде наум в следващия момент! Но иначе има жени които карат по-добре дори и от някои мъже

- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tedy написа:леле, лелееее, на какво ли не се начетох тука![]()
![]()
. Да си кажа правичката нищо че съм жена, когато видя жена в кола около мен, винаги съм нащрек. Има някои така са се одървили, че все едно карат трактор братче и по-добре ляв мигач и с 300 отколкото да кротиш след нея защото незнаеш какво ще й дойде наум в следващия момент! Но иначе има жени които карат по-добре дори и от някои мъже
![]()
брех

... иначе аз лично смятам, че тва е поредния мит, с който сме свикнали да живейм - и при жените, и при мъжете си има, и бели, и черни офси

- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
АБСУРД БЕЗ КРАКА И РЪЦЕ ДА ОСТАНА ПАК НЯМА ДА ДАМ
Начи да не се обиждат мацките тука, ама на жена мойта кола няма да дам ПОЖИЗНЕНО, дори "добрите шофьорки" които познавам поне веднъж месечно ми се обаждат: "абе ники тука спуках гума" отивам брато джантата квадратна
: с парче асфалт забит в борда eyecrazy . питам "ти през дупка мина ли ма?" а оная " не бе тя така от самосебе си
" абе я сиктир през седмица им помагам сменям брони гуми мигачи и фарове (щото ако не помагам не пускат с@кс) ама на моята кола - НИКОГА
п.с. танк да си купя пак няма да го дам на жена

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: АБСУРД БЕЗ КРАКА И РЪЦЕ ДА ОСТАНА ПАК НЯМА ДА ДАМ
nii написа:Начи да не се обиждат мацките тука, ама на жена мойта кола няма да дам ПОЖИЗНЕНО, дори "добрите шофьорки" които познавам поне веднъж месечно ми се обаждат: "абе ники тука спуках гума" отивам брато джантата квадратна: с парче асфалт забит в борда eyecrazy . питам "ти през дупка мина ли ма?" а оная " не бе тя така от самосебе си
" абе я сиктир през седмица им помагам сменям брони гуми мигачи и фарове (щото ако не помагам не пускат с@кс) ама на моята кола - НИКОГА
Mи много ясно, пък и той танка е с толкова много лостове и ръчки, че едва ли ще знаят кво да ги правят

Dnes se registrirah i tova beshe parvata tema koqto pro4etoh.:)))
Spodelqm mnenieto kato cqlo 4e jenite sa po-loshi shofiori ot mujete - tova e vqrno.No zasto - bez da obijdam nikoi i se izvinqvai ako zasegna nqkoi - zastoto mujete sa po orientirani i koordinirani - PRAVILNO! Mujete trudno mislqt za 3-4 nesta ednovremenno, ako imat problem gi zabolqva glava, izmarqt se adski lesno, iznervqt se ... te prosto kogato pravqt nesto, pravqt samo tova i sa dobri v tova koeto pravqt.:) Jenite sme - na vsqka mandja merodiq. Trugvame za rabota, no vmesto da mislim kakkarame i da gledame kolite okolo nas nie si spomqname kak priqtelq ni v4era se e darjal, kakvo e kazal, koga e legnal, 4e ne sme iz4istili, kakvo ste sgotvim dove4era, kakvo ste hapnem na obqd, zastoto eto na pak sme ka4ili nqkoe i drugo kilo ...... a ako sme i kokoni --ooo ujas - ama dobre li izgeljdam, dali si slojih pravilno 4ervilo 4e barzah....
Tova e parva pri4ina - MISLENETO na edin muj i edna jena sa razli4ni. Ima izklu4eniq - MNOGO, no kato cqlo e taka. Na jenite nqkak si ne ni stiga da mislim samo za edno nesto - razbira se tova hem e dobre, hem za neto koeto iziskva palna koordinatsiq ne e. No edna jena na koqto e dadena vuzmojnost da se nau4i - tq ste stane dobar shofior!!! Neza visimo kakuv tip e. Zastoto vsi4ko v tozi jivot idva ot nasadenite ni kompleski. Ti se rajdash jena, iskash da karash ioste kato se ka4ish za parvi pat na volana se zapo4va - vie jenite ste rodeni da rajdate deca, da gotvite... a ne da karate koli - edno vreme ne e imalo jeni shofiori po prostata pri4ina 4e ne im e trqbvalo - te sa bili domakini. TOva e ostanalo s vremeto - i akto po4ne oste instruktura da ti go nasajda, basta ti, gadjeteo ... ti pridobivash kompleks i v edin moment ti stava trudno da se koncentrirash to4no zastoto sa ti KAZALI 4e ti e trudno. Ako basta ti te e nsar4aval, ako instruktura ti e bil muj na mqsto, ako izpitvastiq te e ocenil, ako imash vazmojnost za li4en avtomobil ili muja do tebe da te nasur4ava - ili s edna duma ako horata okolo teb ne robuvat na predrazsudatsi vseki ste stane dobar shofior! Razbira se stiga da ima jelanie vuobste da kara.:)))))))))))))))))))))))
Spodelqm mnenieto kato cqlo 4e jenite sa po-loshi shofiori ot mujete - tova e vqrno.No zasto - bez da obijdam nikoi i se izvinqvai ako zasegna nqkoi - zastoto mujete sa po orientirani i koordinirani - PRAVILNO! Mujete trudno mislqt za 3-4 nesta ednovremenno, ako imat problem gi zabolqva glava, izmarqt se adski lesno, iznervqt se ... te prosto kogato pravqt nesto, pravqt samo tova i sa dobri v tova koeto pravqt.:) Jenite sme - na vsqka mandja merodiq. Trugvame za rabota, no vmesto da mislim kakkarame i da gledame kolite okolo nas nie si spomqname kak priqtelq ni v4era se e darjal, kakvo e kazal, koga e legnal, 4e ne sme iz4istili, kakvo ste sgotvim dove4era, kakvo ste hapnem na obqd, zastoto eto na pak sme ka4ili nqkoe i drugo kilo ...... a ako sme i kokoni --ooo ujas - ama dobre li izgeljdam, dali si slojih pravilno 4ervilo 4e barzah....
Tova e parva pri4ina - MISLENETO na edin muj i edna jena sa razli4ni. Ima izklu4eniq - MNOGO, no kato cqlo e taka. Na jenite nqkak si ne ni stiga da mislim samo za edno nesto - razbira se tova hem e dobre, hem za neto koeto iziskva palna koordinatsiq ne e. No edna jena na koqto e dadena vuzmojnost da se nau4i - tq ste stane dobar shofior!!! Neza visimo kakuv tip e. Zastoto vsi4ko v tozi jivot idva ot nasadenite ni kompleski. Ti se rajdash jena, iskash da karash ioste kato se ka4ish za parvi pat na volana se zapo4va - vie jenite ste rodeni da rajdate deca, da gotvite... a ne da karate koli - edno vreme ne e imalo jeni shofiori po prostata pri4ina 4e ne im e trqbvalo - te sa bili domakini. TOva e ostanalo s vremeto - i akto po4ne oste instruktura da ti go nasajda, basta ti, gadjeteo ... ti pridobivash kompleks i v edin moment ti stava trudno da se koncentrirash to4no zastoto sa ti KAZALI 4e ti e trudno. Ako basta ti te e nsar4aval, ako instruktura ti e bil muj na mqsto, ako izpitvastiq te e ocenil, ako imash vazmojnost za li4en avtomobil ili muja do tebe da te nasur4ava - ili s edna duma ako horata okolo teb ne robuvat na predrazsudatsi vseki ste stane dobar shofior! Razbira se stiga da ima jelanie vuobste da kara.:)))))))))))))))))))))))
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
първо: добре дошла
тук дамите са на особена почит вярвам, че ще ти е приятно
второ: напълни ми душата
рядко съм виждал жена така откровено да говори - хвала
и трето: понеже си нова позволи ми да те помоля да хфърлиш един поглед на кратките правилца, намиращи се вдясно от полето за писане на отговор и по-специално на т.1
айде пак добре дошла

второ: напълни ми душата

и трето: понеже си нова позволи ми да те помоля да хфърлиш един поглед на кратките правилца, намиращи се вдясно от полето за писане на отговор и по-специално на т.1
айде пак добре дошла

Върни се в “ОФФ-Топик - други”