VCDS (VAG-COM) - работа и грешки
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Re: VCDS (VAG-COM) - работа и грешки
Вратата
базикам се. След като изчистиш грешките появяват ли се отново? На шофьорската врата кабелите да не са прекъснати някъде, провери ги!

- ivanivanovvv
- Автомобил: VW Sharan
- Двигател: AWC 2003 1.8T
Здравейте колеги. През кой канал да пусна тест,за да светнат всички сигнални лампи на таблото? Или ако не е това начинът то как се прави?
Ето така:
,

,
,
,
ПС При запалване не светват всички.
Ето така:
,

,
,
,
ПС При запалване не светват всички.
- Stoyanov_Vw
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: 1.9 TDI AHF
Колеги помагайте проблем с програмата след инсталация! Прилагам подобно видео:
https://www.youtube.com/watch?v=NBgawQIn52A
https://www.youtube.com/watch?v=NBgawQIn52A
Като чели имаш проблем с портовете. Докато бях с ХП нямах никакъв проблем и не знаех къде се тестват тия портове. После се наложи да сложиме 7-цата и всеки път трябва да инициализирам порта и даже да вадя УСБ-то и пак да го слагам за да разбере тоя уиндоус че съм на 3-ти порт винаги.
При тебе ти казва че затваря цялата програма защото не работи коректно и щял да ти каже ако имало решение на проблема. От умрял писмо демек !
Пробвай да извадиш УСБ-то и да го сложиш когато си на контакт и тогава да му кажеш че е на порта който си реално. Трябва да ти каже със съобщение че е приело порта успешно и си ти !!!
При тебе ти казва че затваря цялата програма защото не работи коректно и щял да ти каже ако имало решение на проблема. От умрял писмо демек !

Пробвай да извадиш УСБ-то и да го сложиш когато си на контакт и тогава да му кажеш че е на порта който си реално. Трябва да ти каже със съобщение че е приело порта успешно и си ти !!!

Промених му от настройките на device managera да е порт 1, четох 1 коментар че така го разчитало ще си го върна на порт 4 да видя дали ще имам проблеми! :)
- betaserk
- Контакти:
Аз не видях да цъкаш SAVE след теста, да не е от това, защото пише ок и че се е свързала програмата.
Ако си го направил като на това видео.
Ако си го направил като на това видео.
Цъкам го Save-a и като цъкна на autoscan на колата да търси грешки ми изписва грешка на програмата и ме изкарва :)
-
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1.6 AKl 2000
Здравейте колеги! Някой може ли да сподели инструкции на български(извинявам се ако ги има някъде качени, но намирам само неработещи линкове). Благодаря предварително
- betaserk
- Контакти:
Колега, stoks1 а ти от където купи кабела и дадоха ли ти код за активиране за да не е преграмата само пробна версия, на мен ми пратиха код по на емайл от фирмата от която купих кабела и си активирах програмата, ако и това си направил, значи има някакъв проблем с портовете, направи ли така както пище? Нещо там се цъкаше на опциите на компа за портовете, но забравих точно какво беше!
Код не са ми дали портовете си ги оправих :) Китайски е кабела и програмата ще пробвам с лицензирана кракната как ще върви :)
- betaserk
- Контакти:
Aми питай от там от където го купи, ако е от sklad66 пичовете са много точни, питай ги и ще ти пратят код, ако си го взел от ebay трябва да се кракне предполагам, в нета има крака, но внимавай някой да не те ритне
че там се крият доста троянски коне, магарета и какви ли не други животни 

Моят е от Склад 66 и си дойде с кодовете. Мисля че се обаждах за да регистрирам нещо тогава.
Сега като смених Уиндоуса с 7-ца и заради тия тъпи портове ми се наложи да правя ВПН канал с тях и да настройват през нета, за да разбера че проблема е в портовете.
Сетих се - в нета се пращаше кода по пощата и те автоматично ти генерират ключа за Уиндоуса !
Неговият кабел едва ли е от там.
Сега като смених Уиндоуса с 7-ца и заради тия тъпи портове ми се наложи да правя ВПН канал с тях и да настройват през нета, за да разбера че проблема е в портовете.
Сетих се - в нета се пращаше кода по пощата и те автоматично ти генерират ключа за Уиндоуса !
Неговият кабел едва ли е от там.
От Китай е 17 лева :) хихи имаше програма на диск качена и я инсталирах това е :)
- betaserk
- Контакти:
kossis написа:Сетих се - в нета се пращаше кода по пощата и те автоматично ти генерират ключа за Уиндоуса !
Точно!

Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”