базикам се. След като изчистиш грешките появяват ли се отново? На шофьорската врата кабелите да не са прекъснати някъде, провери ги!VCDS (VAG-COM) - работа и грешки
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Re: VCDS (VAG-COM) - работа и грешки
Вратата
базикам се. След като изчистиш грешките появяват ли се отново? На шофьорската врата кабелите да не са прекъснати някъде, провери ги!
базикам се. След като изчистиш грешките появяват ли се отново? На шофьорската врата кабелите да не са прекъснати някъде, провери ги!- ivanivanovvv
- Автомобил: VW Sharan
- Двигател: AWC 2003 1.8T
Здравейте колеги. През кой канал да пусна тест,за да светнат всички сигнални лампи на таблото? Или ако не е това начинът то как се прави?
Ето така:
,

,
,
,
ПС При запалване не светват всички.
Ето така:
,

,
,
,
ПС При запалване не светват всички.
- Stoyanov_Vw
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: 1.9 TDI AHF
Колеги помагайте проблем с програмата след инсталация! Прилагам подобно видео:
https://www.youtube.com/watch?v=NBgawQIn52A
https://www.youtube.com/watch?v=NBgawQIn52A
Като чели имаш проблем с портовете. Докато бях с ХП нямах никакъв проблем и не знаех къде се тестват тия портове. После се наложи да сложиме 7-цата и всеки път трябва да инициализирам порта и даже да вадя УСБ-то и пак да го слагам за да разбере тоя уиндоус че съм на 3-ти порт винаги.
При тебе ти казва че затваря цялата програма защото не работи коректно и щял да ти каже ако имало решение на проблема. От умрял писмо демек !
Пробвай да извадиш УСБ-то и да го сложиш когато си на контакт и тогава да му кажеш че е на порта който си реално. Трябва да ти каже със съобщение че е приело порта успешно и си ти !!!
При тебе ти казва че затваря цялата програма защото не работи коректно и щял да ти каже ако имало решение на проблема. От умрял писмо демек !
Пробвай да извадиш УСБ-то и да го сложиш когато си на контакт и тогава да му кажеш че е на порта който си реално. Трябва да ти каже със съобщение че е приело порта успешно и си ти !!!

Промених му от настройките на device managera да е порт 1, четох 1 коментар че така го разчитало ще си го върна на порт 4 да видя дали ще имам проблеми! :)
- betaserk
- Контакти:
Аз не видях да цъкаш SAVE след теста, да не е от това, защото пише ок и че се е свързала програмата.
Ако си го направил като на това видео.
Ако си го направил като на това видео.
Цъкам го Save-a и като цъкна на autoscan на колата да търси грешки ми изписва грешка на програмата и ме изкарва :)
-
Vladimir Georgiev
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1.6 AKl 2000
Здравейте колеги! Някой може ли да сподели инструкции на български(извинявам се ако ги има някъде качени, но намирам само неработещи линкове). Благодаря предварително
- betaserk
- Контакти:
Колега, stoks1 а ти от където купи кабела и дадоха ли ти код за активиране за да не е преграмата само пробна версия, на мен ми пратиха код по на емайл от фирмата от която купих кабела и си активирах програмата, ако и това си направил, значи има някакъв проблем с портовете, направи ли така както пище? Нещо там се цъкаше на опциите на компа за портовете, но забравих точно какво беше!
Код не са ми дали портовете си ги оправих :) Китайски е кабела и програмата ще пробвам с лицензирана кракната как ще върви :)
- betaserk
- Контакти:
Aми питай от там от където го купи, ако е от sklad66 пичовете са много точни, питай ги и ще ти пратят код, ако си го взел от ebay трябва да се кракне предполагам, в нета има крака, но внимавай някой да не те ритне
че там се крият доста троянски коне, магарета и какви ли не други животни 
че там се крият доста троянски коне, магарета и какви ли не други животни Re: VCDS (VAG-COM) - работа и грешки
Моят е от Склад 66 и си дойде с кодовете. Мисля че се обаждах за да регистрирам нещо тогава.
Сега като смених Уиндоуса с 7-ца и заради тия тъпи портове ми се наложи да правя ВПН канал с тях и да настройват през нета, за да разбера че проблема е в портовете.
Сетих се - в нета се пращаше кода по пощата и те автоматично ти генерират ключа за Уиндоуса !
Неговият кабел едва ли е от там.
Сега като смених Уиндоуса с 7-ца и заради тия тъпи портове ми се наложи да правя ВПН канал с тях и да настройват през нета, за да разбера че проблема е в портовете.
Сетих се - в нета се пращаше кода по пощата и те автоматично ти генерират ключа за Уиндоуса !
Неговият кабел едва ли е от там.
От Китай е 17 лева :) хихи имаше програма на диск качена и я инсталирах това е :)
- betaserk
- Контакти:
kossis написа:Сетих се - в нета се пращаше кода по пощата и те автоматично ти генерират ключа за Уиндоуса !
Точно!

Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”