Mario951 написа:mnnedialkov написа:Чувал съм, че адски издържливи са Пежо 106...
Ето един линк - Пежо 106, регистрирани до 1500лв. от област София.
Не съм сигурен дали всички имат Airbag-и или ABS...
Иначе, лично аз не бих се качил, а още повече мои родни в кола с никаква пасивна безопасност!
Да не говорим за неподдържана трошка...
Имай в предвид, че трябва да имаш поне още 1000лв. заделени за колата - не се знае какво ще се случи!
Ето, например аз си заделих от личните средства 5000лв. за Fiat Punto II 1.2 8v, при средна пазарна цена в момента около 2500-3000лв.
Колата струва сериозна сума пари на годишна база и според мен не бива да се правят компромиси с техническото състояние на возилото, а по нашите хубави родни пътища може да станат много неща, за които трябва да си подготвен най-вече финансово.
Да, той човека ако имаше 1000 лв заделени за ремонти на кола за 1500 лв...![]()
Иначе 106-цата найстина носи много на бой и е много евтина за правене, пък 5 бона аз никога няма да си заделя Пунто, каквото и да пише в дебелите книги. Че няма да си взема Golf IV 1.8T 150 коня ли
Малко извън извън темата сме, но... Просто винаги се опитвам да предвиждам нещата. Може да дам само 3000лв. общо за съответно избрания от мен автомобил, но нека да е така, отколкото да заделя 5000лв. за кола, да дам 6000лв. за колата N и после да клекна финансово и да имам 2 тона скрап пред входа...
Иначе, какво е станало с покупката... Авторът на темата взел ли е нещо? :)