drotomir написа:Колега явно и ти си лапнал въдицата ако си мислиш че смяната на масло е безплатна ако си закупиш маслото от тях , в повечето случаи маслото което ти продават е с поне 20 до 30 лева надценка за 4-5 литрова тубичка
simo7 написа:Много правилно казано.Безплатен обяд няма,а пък както и казва колегата че си оставя и колата даже и си я взема после готова обслужена,дали е сигурен как са го сменили и какво са сложили вътре.
betaserk написа:И аз си го сменям сам. Миналия път я дадох на един "майстор" защото нямах такъв ключ за филтъра. Едно че ми одраска колата по калниците и друго че само дрънка с който свари и всичко го направи с краката си, какво да разправям повече и при условие че бях там,
A akо напрявя някои уточнения дали ще ви променя мненията?
1.Фирмата на която се доверявам заедно с работниците ги познавам от над 17 години-голяма и развиваща се компания,със официално сертифицирани дистрибуторски права над марки гуми и масла за региона.
2.Жена ми работи от над 15 години точно в едровите складове за масла и гуми на тази фирма.Оттук трябва да се сетите ,че плащам почти доставни цени за стоките и безплатна смяна на гуми и масла.
3.След като един майстор ''само дрънка с който свари'' толкова е майстор.
Такива в фирмата за която говоря ''изкарват''около 4 работни часа (с почивката).
4.Дали според вас тази фирма ,която израсна пред очите ми би стигнала от един нафтопункт с една колонка преди 20 години до над 30млн.лв.годишен оборот,ако не спечели доверието на клиентите си,а както казва колегата :Оставяш си колата за обслужване ,ама дали са сменили нещо или само ти вземат парите....
Колеги времената се менят ,21век сме, няма как да ''седим отстрани'' и само да плюем този или онзи,това или онова.Стига с тоя негативизъм.