jonkata написа: Вървежа е нормален, но от време на време ,ми се струва сякаш не върви, все едно с леко опъната ръчна карам.
А масло колко гори?
jonkata написа: Вървежа е нормален, но от време на време ,ми се струва сякаш не върви, все едно с леко опъната ръчна карам.
jonkata написа:jordancho написа: Паля сутрин и понякога се държи добре, друг път прекъсва като че ли някои от цилиндрите не пали, друг път държи твърде ниски обороти (около 500), а някой път направо гасне. А някои път пък като запали първоначално за 2-3 секунди вдига нормални обороти за студен мотор (около 1000-1100) след което започват да падат до 500-600 и преди да загасне без да пипам нищо се вдигат до 800-900.
Е точно същите мизерии ми ги прави и на мен. Шкода октавия 2.0 8в мотор - 115 к.с. с електронен дросел и помпа за вторичен възхух. И лятото и зимата, един път пали добре, друг път не. По други причини съм сменил, нова 1-ва ламбда (бош), нови кабели на свещи (ngk), нов температурен датчик (Хела), нови гарнитури на всмукателния колектор. С газова съм, но колата си пали на бензин. Загрее ли, няма ядове. Катализатор, нямам. Купих я и след време разбрах, че катализатора е празен. Беше останала малка част от него и тракаше (пък вероятно и запушваше тръбата, в зависимост как ще се завърти). Изрязах го и сложих права тръба. Вървежа е нормален, но от време на време ,ми се струва сякаш не върви, все едно с леко опъната ръчна карам.
Нямам vcds, но това е следващото което ще купувам. Наистина не ми се даваха пари за това, но всеки месец на диагностики да ходя...
Колата си ме кефи, нарочно не исках турбо мотор, а прост бензинов за газова, а той се оказа мнооооооооого капризен!
jonkata написа:Масло понагорва.
Но паленето ме шашка, защото ту е ОК, ту се мъчи.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: stefan4o и 67 госта