За пасатко днес беше коледа

Точно една година след като смених маслото, масления филтър и въздушния, дори се мислех да не го сменям този път а другия, но за 5к км беше пълен леш, мухи, клони, листа, прахоляк, доста беше почернял, е не беше много черен, но се радвам че го смених и него! Имаше обаче малък проблем с въздушния, едната скоба не беше на мястото си, беше паднала и се заклещила отстрани, незнам аз ли съм я забравил или се е откачила от вибрациите, беше паднала отдолу от зъбите доито я държат да не падне на земята. Така съм карал

дали е станало нещо? Едва ли е билa отворенa кутията след като 3-те са си на мясотото, но все пак. На късмет е било, как не съм си счупил турбото незнам. Пак си фиука като преди и се надявам, че не е влизал прахоляк. После ще видя стария дали на това място е прахлясал, но май не е! Разминал съм се! Наместих го хубаво да щракне!

На последната снимка снимах новия филтър за купето, стария беше с активен въглен и ме е яд че не взех такъв, но и този става. Бях си купил ветробрани и ги бях поставил обратно двато задни, но ги оправих, пребоядисах си зимните джанти и утре ще отивам да ги обувам със зимни гуми и направо може да ги слагам вече, ще видя!
Ето как станаха, не е 100% перфектна но 90% има! Като за сам да си ги направиш, мисля че станаха добре, купих 3 спрея за джанти, 3 спрея лак и един имах още който остана и 1 спрей шприцкит който не ми стигна и на последната не пръсках с него и пак стана. Боядисах ги и от другия край! Целите с една дума. Търках с шкурка 600 суха ако не се лъжа и после с 1000 и 3000 водна като между ръцете боя чаках по 15 мин и ги суших с пистолет за топъл въздух, имах маска която много не пречи на миризмата да ти влиза в дробовете, но боядисвах на открито и нямах преблеми, освен 1-2 пъти през който избягах от гаража след пръскане се едно ме гониха

след боята ги оставях едно денонощие да изсъхнат и чак тогава две ръце лак. Това е по колата за сега, смених филтър купе и въздушния, сега остава маслото с масления и горивния! Търся си 2 DIN конзола от махагон да си сменя моята и да си сложа един таблет там, но за сега не мога да намеря. Другото е, че днес надух музиката яко с една яка песен дето ми пълни душата а душата натиска и газта

но нещо ми пръщи да е@а, дясната предна врата мяса дайре

а лявата чука в такт с баса

Ще отварям корите пак да видя за какво става дума.