Ми и аз мога да се изкажа сравнително компетентно. За да го запалиш с тоя комп тряя да му свалиш епрома или да го рефлашнеш. За да прави така най-вероятно вече няма епром и трябва да се запише оригиналния, който му е бил, а той не е бил прочетен от чипа. Това най-вероятно трябваше да го знаеш. Сега ако не е прочетен оригинала вече е малко тегавина да го поправиш. Варианта е да го махнеш изобщо. С един рефлаш с правилна софтуерна версия и премахнат софтуерно с най-обикновено Галето (от програматори тире беге точка ком дето шматките пазаруваме за няма и 20лв) щеше да стане. Всеки "пишман мапер" с winols може да го направи. Имам и оригиналния софт мога да ти го изпратя ако имаш желание, но като гледам какви неща си правил може и ти да си го уморил и отварял. Като си го закачил и си видял, че е уморен трябваше просто да го врънеш без да го бараш изобщо. Аз лично не бих си го взел обратно. Защото така прави точно, когато някой дечурлига бара неща, които не са му ясни. А да и един willem щеше да ти свърши перфектна работа преди да го убиеш.
viewtopic.php?f=52&t=382346Интересна тема. Скоро си почнал да "ремапваш". Жалко, че не си чел достатъчно. Abrites е за дечица, които не знаят как да си го направят сами, ръчно и много сигурно.