Затъмняване на стъкла. Къде?

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
betaserk
Автомобил: Renault Zoe
Двигател: electric 2014
Контакти:

Re: Затъмняване на стъкла. Къде?

Мнениеот betaserk » Нед 20 сеп 2015 23:29

Такааа, днес ми затъмниха стъклата, един хлапак от Харманли, не съм доволен! Набързата, всичко по колата омазано, не можах да я изтъркам 1 час от мизерията. Балони, точки, пълен ужас. Избутвах водата пред нас цял час! Взе ми 40 лв за 2 странични задни врати и задната 5-та врата и ми написа една гаранция тип хвърчащ лист на принтер за 6 месеца или дори не запомних колко, защото го хвърлих в коша. Стана и така ще ги оставя за сега, но е мърлява работа и наполовина. Нестига това ами се разбрахме да отида в неделя в 09:00 и всичко 6, ставам сутринта, тръгвам и на Бисер звъня ама няма никой, звънях 5 пътя и дори ми затвори, върнах се и към обяд ми звъни и най-нахално ме лъже, че си имал работа, разбрахме се да отида в 14:00 и след като ми помогна един мой приятел да намеря тая дупка която по неговите думи била на пъпа на града :h020 стигнахме и приятеля ми му звъни, тоя заминал за някъде и се появи с една кола, ако не беше моя приятел нямаше и да я намеря тая дупка и нямаше да намеря и тоя пикльо. Та не ходете там, освен ако не ви се дават пари на вятъра + няма никакво фолио, само 1 вид :banghead :h020 :dummy :beat_butt2 :scare3 :newsm66

Ето тая дупка...http://olx.bg/ad/zatamnyavane-tonirane-na-avto-stakla-stopove-farove-vitrini-karbon-IDZmTZ.html

Потребителски аватар
Kostiev
Автомобил: s shofior
Двигател:

Мнениеот Kostiev » Нед 20 сеп 2015 23:32

Че ти за 40лв. какво си очаквал? :eek Нормалната цена за тия три стъкла е около 100лв. с прилично фолио (не от най-скъпите). Редно е било да предвидиш, че за тая сума ще е най-евтиното от 3лв. ролката и монтажът ще е криво-ляво. Човек с умения едва ли ще се съгласи само за труд да му платиш толкова, фолиото отделно.

Потребителски аватар
betaserk
Контакти:

Мнениеот betaserk » Пон 21 сеп 2015 7:24

Ставаше дума за работата, че е мърлява и калпава а фолиото не е от 3 лв. защото от 3 се драска, следващото по качество е! И не е точно така, виждал съм да слагат и го направиха перфектно, избърсваха си след това и все едно не е слагано а моята кола приличаше на минала през торнадо!

bonevstiliyan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bonevstiliyan » Чет 10 дек 2015 20:17

Аз да се похваля къде затъмних А6-цата..ето при ей тоа пичага ( https://www.facebook.com/foliran/?fref=ts ) ...има и сайт foliran.com. Пича се справи перфектно с поставянето на фолио на всички стъкла, включително и предните. Има евтино и скъпо фолио, с което работи, като скъпото такова е на Лумар..марка с доста постижения зад гърба си, 7 години гаранция и UV защита.

Изображение

Потребителски аватар
betaserk
Контакти:

Мнениеот betaserk » Чет 17 дек 2015 23:31

Супер е станало доколкото се вижда. Другия път да знам да отида до Стара Загора, че тоя от Харманли не струва!

Vw AVF
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vw AVF » Пон 21 дек 2015 18:41

Кви пари ти излезе?

Потребителски аватар
RusH_DeMoN
Автомобил: Vw Golf IV
Двигател: AHF

Мнениеот RusH_DeMoN » Вто 05 юли 2016 0:04

Така ... утре и аз ще ходя при foliran :Mr Green Fun Ще кача снимки как се е справил,ащото преди 2г затъмних голфа със фолио от големите ролки които се продават на метър и вече поизбеля...

Потребителски аватар
Xaxy
Автомобил: Passat B5 1999
Двигател: AFN 1.9 TDI 110

Мнениеот Xaxy » Пет 08 юли 2016 13:48

Колега ,да имаш новите координати на Борето Фолио? Писах,звънях ама никой не отговаря вече на този номер....?

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”