Такааа, днес ми затъмниха стъклата, един хлапак от Харманли, не съм доволен! Набързата, всичко по колата омазано, не можах да я изтъркам 1 час от мизерията. Балони, точки, пълен ужас. Избутвах водата пред нас цял час! Взе ми 40 лв за 2 странични задни врати и задната 5-та врата и ми написа една гаранция тип хвърчащ лист на принтер за 6 месеца или дори не запомних колко, защото го хвърлих в коша. Стана и така ще ги оставя за сега, но е мърлява работа и наполовина. Нестига това ами се разбрахме да отида в неделя в 09:00 и всичко 6, ставам сутринта, тръгвам и на Бисер звъня ама няма никой, звънях 5 пътя и дори ми затвори, върнах се и към обяд ми звъни и най-нахално ме лъже, че си имал работа, разбрахме се да отида в 14:00 и след като ми помогна един мой приятел да намеря тая дупка която по неговите думи била на пъпа на града

стигнахме и приятеля ми му звъни, тоя заминал за някъде и се появи с една кола, ако не беше моя приятел нямаше и да я намеря тая дупка и нямаше да намеря и тоя пикльо. Та не ходете там, освен ако не ви се дават пари на вятъра + няма никакво фолио, само 1 вид

Ето тая дупка...
http://olx.bg/ad/zatamnyavane-tonirane-na-avto-stakla-stopove-farove-vitrini-karbon-IDZmTZ.html